У МВС заявили, що «Беркут» не викрадав протоколи в окрузі Губського

Поділитися
У МВС спростували інформацію про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» викрали печатку та протоколи з ОВК № 197. За словами начальника Канівського МВ УМВС в Черкаській області, міліція тільки забезпечує охорону громадського порядку, і все.

Начальник Канівського МВ УМВС в Черкаській області Олександр Штейман повідомив, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» не викрадали печатку і протоколи з ОВК №197, вони просто забезпечували охорону громадського порядку.

«Це зовсім не так. Ніякого штурму не було, це наш народ навидумує, що міліція забрала печатку. Для чого це потрібно?» - сказав Штейман.

Він зазначив, що голова окружної виборчої комісії в дорозі до ЦВК. І після обіду стане ясно, що голова комісії перебуває у ЦВК з печаткою і протоколами.

За словами керівника Канівського МВ УМВС, міліція тільки забезпечує охорону громадського порядку, і все.

Раніше опозиція заявляла про те, що в Каневі команда Богдана Губського разом із спецпідрозділом міліції «Беркут» викрали протоколи та печатку з окружної виборчої комісії № 197.

Як відомо, на окрузі № 197 у Каневі Черкаської області найповільніше рахували голоси і опозиціонери заявляли про махінації на користь самовисуванця Богдана Губського.

Альтернативний підрахунок голосів показав перемогу кандидата «Батьківщини» Леоніда Даценка, однак вранці 5 листопада на сайті ЦВК Губський значився як переможець.

Увечері 5 листопада ЦВК прийняла постанову про неможливість встановити достовірні результати виборів в одномандатних округах № 94, 132, 194, 197, 223.

Верховною Радою 6 листопада заплановано на вечірньому засіданні розглянути постанову про рекомендації Центрвиборчкому призначити повторні вибори. !zn

Читайте також:

Опозиція заявила, що «Беркут» силоміць вилучив протоколи в окрузі Губського

Губський готовий до перевиборів і хоче результат у прямому ефірі

На скандальному 197 окрузі у Каневі перемогу віддали провладному кандидату Губському

В окрузі Губського кандидату від опозиції повернули частину вкрадених голосів

На окрузі Губського під всіма приводами гальмують передачу до ЦВК даних про перемогу кандидата від «Батьківщини»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі