На Рівненщині конкуренти «зняли» з виборів опозиційного кандидата

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
На Рівненщині невідомі особи поширили підробну агітаційну газету «Батьківщини» з інформацією про зняття з виборів опозиційного кандидата через дискредитацію своєї політичної сили. У штабі кандидата заявили про провокацію з боку конкурентів.

У 154 виборчому окрузі Рівненщини (центр – Дубно) невідомі особи поширили інформацією про те, що кандидат від об’єднаної опозиції Валентин Королюк знятий з виборчих перегонів на користь іншої людини.

Як повідомив кореспондентові ZN.UA координатор виборчих програм громадянської мережі «Опора» в Рівненській області Анатолій Бондарчук, підробна газета виконана на високому професійному рівні. Вона нічим не відрізняється від реального агітаційного видання «Батьківщини», за винятком однієї із статей, де йдеться про кандидата Валентина Королюка.

У вмонтованій статті написано, що цього кандидата знято з виборчих перегонів за приховування сумнівних фактів власної біографії та дискредитацію опозиції. Також зазначено, що Валентина Королюка було знято на користь самовисуванця від Народного Руху України, доцента кафедри української літератури Рівненського державного гуманітарного університету - Дмитра Кравця.

У штабі Валентина Королюка інформацію про зняття кандидата з перегонів спростували, назвавши контрагітацію провокацією з боку конкурентів. !zn

Читайте також:

У Житомирі МНСники розвішують агітаційні плакати регіонала (ФОТО)

Суд оштрафував пенсіонерку за публічну відмову голосувати за регіоналів

У Львові фальшиві плакати про те, що «Батьківщина» роздає гроші, зібрали чергу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі