У Рівному регіонали підкуповують виборців дисконтними картками

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
У Рівному регіонали підкуповують виборців дисконтними картками
Члени громадської організації «Молоді регіони» роздавали у Рівному дисконтні картки, записували особисті дані громадян та агітували їх підтримати дорослих членів Партії регіонів на парламентських виборах.

Кілька годин тому члени громадської організації «Молоді регіони» роздавали у Рівному під стінами головного корпусу Національно університету водного господарства та природокористування дисконтні картки.

Як повідомив кореспондент ZN.UA, в обмін на знижку молоді регіонали записували особисті дані громадян - прізвище, ім’я, по батькові, місце навчання, мобільний телефон та адресу електронної пошти - та агітували їх підтримати дорослих членів Партії регіонів на парламентських виборах.

Як стверджують спостерігачі Громадянської мережі «Опора» в Рівненській області, «представники «Молодих регіонів» переконували студентів, що після отримання картки вони матимуть від 12 до 40% знижки у магазинах та розважальних закладах. Таку діяльність можна розцінювати не інакше, як прихований підкуп виборців».

- На Рівненщині конкуренти «зняли» з виборів опозиційного кандидата

На доважок до карток студенти отримували символіку та агітаційні матеріали Партії регіонів – пакети з логотипом політичної сили, зошити, олівці, корпоративні прапорці та буклет з інформацією про досягнення влади та громадської організації.

Однак на сайті організації dscard.com.ua в розділі «Знижки по розділах» вказано, що у Рівненській області партнерами «Молодих регіонів» є магазин картин, студія поліграфії, пейнтбольний клуб та ремонтна фірма. При пред’явленні картки ці структури надавають студентам знижки у розмірі від 3 до 10%. !zn

Читайте також:

У Житомирі МНСники розвішують агітаційні плакати регіонала (ФОТО)

Суд оштрафував пенсіонерку за публічну відмову голосувати за регіоналів

У Львові фальшиві плакати про те, що «Батьківщина» роздає гроші, зібрали чергу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі