У Центрвиборчком ще не надійшов жоден протокол окружкомів з мокрими печатками

Поділитися
Як тільки протоколи надійдуть до ЦВК, їх почне обробляти робоча група, яка була створена попередньо. Протоколи будуть прийматися на засіданні ЦВК у безперервному режимі.

Станом на 10.20 30 жовтня в Центральну виборчу комісію не надійшло жодного протоколу окружних виборчих комісій з мокрими печатками, повідомили в прес-службі ЦВК.

У прес-службі нагадали, що протоколи окружних комісій ЦВК приймає в режимі безперервного засідання. Доповнення, що додаються до протоколів окружкомів, в тому числі протоколи дільничних виборчих комісій, буде приймати робоча група, яка була створена завчасно і готова до прийняття документів.

Нагадаємо, вибори до парламенту України пройшли 28 жовтня. На п'ятирічний термін будуть обрані 450 народних депутатів, половина з них обирається за пропорційною системою, половина - на мажоритарних округах. Прохідний бар'єр за партійними списками складає 5%. В одномандатних округах перемагає кандидат, що набрав просту більшість голосів, а у випадку однакових результатів серед лідерів проводиться другий тур.

За даними Національного екзит-полу, до парламенту проходять п'ять політсил: Партія регіонів - 28,1%, «Батьківщина» - 24,6%, «УДАР» - 15,4%, ВО «Свобода» - 12,2%, КПУ – 11,6% !zn

Читайте також:

США і Євросоюз стурбовані ходом виборчої кампанії в Україні

Євросоюз розчарований, що Тимошенко і Луценко не можуть брати участь у виборах

В Ірпіні Мельник програє кандидату від «Батьківщини». Окружкоми відмовляються приймати протоколи


Ющенко відібрав у опозиції два з половиною мандата

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі