Засуха подасть до суду на Яценюка, який звинуватив її в підкупі окружкому

Поділитися
Засуха подасть до суду на Яценюка, який звинуватив її в підкупі окружкому © Оксаны Коваленко, "Украинская правда"
Тетяна Засуха назвала заяву про те, що вона нібито взяла кредит у банку для підкупу членів виборчої комісії, відвертою брехнею.

Кандидат у народні депутати від Партії регіонів Тетяна Засуха має намір подати позов до суду і зобов'язати народного депутата Арсенія Яценюка спростувати заяву про те, що вона взяла кредит з метою підкупу членів окружної виборчої комісії.

«Сьогодні один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк зробив безпрецедентну заяву про те, що я взяла кредит у банку для підкупу виборчої комісії. Зважаючи на це заявляю, що Яценюк свої брехливі заяви буде спростовувати в судовому порядку», - йдеться в заяві Засухи.

За словами Засухи, «такі горе-політики шукають інформаційний привід там, де його бути не може, вдаючись до відвертої брехні та маніпуляції громадською думкою».

«Вважаю такі заяви тиском на мене та мою сім'ю, мета яких - змусити мене знятися з виборчих перегонів», - резюмувала вона.

Раніше Арсеній Яценюк висловив свої підозри про те, що Засуха на виборах використовувала кредит на суму 8,3 млн грн для підкупу голови та членів окружкому № 94.

За словами Яценюка, він отримав інформацію про те, що Засуха взяла кредит в «Укргазбанку». Він припустив, що «ці кошти могли бути спрямовані на підкуп членів і голови комісії».

Нагадаємо, округ № 94 у Київській області, де балотувалася Засуха, є одним з п'яти «проблемних» округів, в яких парламент рекомендував ЦВК провести перевибори.

За офіційними даними з сайту ЦВК, в окрузі перемогла Тетяна Засуха - 41,80%. Представник «Батьківщини» Віктор Романюк програв їй з результатом 39,81%.

Перемогу Засусі забезпечила постанова окружної виборчої комісії № 94 про визнання недійсним голосування в 27 дільницях округу. !zn

Читайте також:

Азаров повідомив «простим людям», що обрані в Києві депутати нічим їм не допоможуть (ВІДЕО)

В окрузі №223 Пилипишин обігнав Левченка завдяки зіпсованим бюлетеням

Самовисуванцям, які перемогли на виборах, настійно рекомендували вступати в Партію регіонів

Регіонали впевнені, що сформують більшість за будь-яких обставин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі