На Андріївському узвозі знесли три історичні будівлі

Поділитися
© PeterQ, forum.autoua.net
На Андріївському узвозі на минулих вихідних знесли три історичні будинки. Голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявив раніше, що на Андріївському планується спорудити понад 10 нових будівель.

У Києві на Андріївському узвозі на минулих вихідних знесли три історичні будівлі. Про це повідомляє у своєму блозі у Facebook користувач Sash Karpin. Знесли будинки за музеєм Булгакова.

Як раніше заявив голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець на Андріївському узвозі планується спорудити понад 10 нових будівель.

За його даними, нові будівлі передбачені частково на вільних місцях, а частково - замість існуючих будівель, серед яких: офісний центр (Андріївський узвіз, 10-б), будівля з рестораном, виставковим залом і апартаментами (Андріївський узвіз, 6), 11 - поверховий готельний комплекс з паркінгом і ресторанами (Андріївський узвіз, 14-16), а Замок Річарда планується переобладнати під готель.

Водночас, за інформацією Бригинця, планується знищити двір за адресою: Андріївський узвіз, 18 і 36, де знаходяться майстерні Спілки художників України.

Голова комісії, посилаючись на керівників закладів культури Андріївського узвозу, повідомив, що територію між 12 і 18 будинком узвозу (навпроти Музею Булгакова) вже огородили п'ятиметровим парканом, за яким має вирости готель нібито на 8-10 поверхів.

Депутат зауважив, що п'ятиметровий паркан, який з'явився у неділю ввечері, свідчить про масштабність майбутньої забудови. !zn

Фото Олександра Макаренка

Читайте також:

Андріївський узвіз під загрозою повного знищення

Контрактову площу перетворять на потворний комікс

Топ-20 культурних скандалів Києва 2011 року

Міліція вирішила, що офіс «А-ба-ба-га-ла-ма-ги» руйнували цілком законно

Попов планує нове будівництво в буферній зоні Софії Київської

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі