Податкова перевиконала план зі збору платежів «лише» на 1,4%

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У повному обсязі виконано завдання зі збору податку на прибуток, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо.

До загального фонду державного бюджету у I кварталі 2012 року зібрано 47,6 млрд грн, що на 4,3 млрд грн, або на 9,9% більше, ніж за перших три місяці 2011 року. Таким чином, бюджет додатково отримав 654,7 млн грн, а план зі збору платежів виконано на 101,4%.

Такі оперативні дані повідомили у прес-службі Державної податкової служби (ДПС) України у четвер, 12 квітня.

До бюджету України протягом січня-березня сплачено 68,3 млрд грн платежів, що контролюються податковими органами. Державний бюджет отримав 49,4 млрд грн, місцеві – 18,9 млрд грн.

У повному обсязі виконано завдання зі збору податку на прибуток, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та води, платежів за користування надрами тощо.

Відмітимо, що у ЗМІ останнім часом зявилася інформація про можливе звільнення голови ДПСУ Олександра Клименка і його заміну колишнім головним податківцем Києва Олегом Нізенко. За словами джерела "Економічної правди" у Адміністрації президента, причинами такого рішення є "бардак у податковій - раз, слабкі результати з наповнення бюджету - два". Зазначається, що ясність у цьому питанні буде внесено до кінця наступного тижня. !zn

Читайте також:

Україну чекає тотальне підвищення податків заради соцініціатив Януковича

«Спрощенці» збільшили сплату податків вдвічі

Підприємці протестують проти підвищення митних зборів: доводиться працювати в збиток або закриватися

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі