Акордеоніст Завадський може осліпнути в СІЗО «від побоїв міліціонерів»

Поділитися
© zavadsky.net.ua
Затриманому за звинуваченням у педофілії відомому акордеоністу Ігорю Завадському в СІЗО не дозволяють обстежитися в офтальмолога, через що він боїться осліпнути. Якщо «від ударів міліціонерів під час затримання відшарувалася сітківка», музиканту загрожує сліпота.

Затриманий акордеоніст Ігор Завадський може осліпнути, якщо йому не дозволять у СІЗО обстежитися в офтальмолога. Про це він заявив в інтерв'ю «Газеті Київській».

«Дуже турбує, що мені не дозволяють обстежитися в офтальмолога і при необхідності зробити операцію. Адже якщо від ударів міліціонерів під час затримання відшарувалася сітківка - мені загрожує повна сліпота», - сказав Завадський.

Музикант також поскаржився, що не може репетирувати у СІЗО і швидко втрачає кваліфікацію.

«Умови в СІЗО - «як в СІЗО». Жити можна. Камера на 12 осіб - далеко не найгірша за тутешніми мірками. Всі курять, я - ні, та ще й алергія на нікотин, але тут немає для некурців камер. Душ - раз на тиждень. Перші дні було погано, не міг їсти, і дуже складно було без рідини для лінз (хто носить лінзи, мене зрозуміє). Тепер уже краще. Ось тільки репетирувати я не можу - а це стрімка втрата кваліфікації. Я намалював на картонці клавіші і кнопки - намагаюся репетирувати, але це все не те», - сказав він.

Завадський заявив, що міліція досі не пред'явила докази його провини.

«Міліція при арешті оперувала не доказами, а погрозами і фізичною силою. Ні мені, ні моїм адвокатам жодних доказів досі не показали», - заявив він.

Музикант не впевнений, що є щось, що може бути доказом.

Завадського затримали за звинуваченням у розбещенні неповнолітніх. В обвинуваченні фігурують 6 осіб, міліція інкримінує йому 11 епізодів. !zn

Читайте також:

Учні відомого акордеоніста Завадського впевнені у його невинності

Заарештовано відомого акордеоніста Завадського, що підозрюється у розбещенні дітей

Керівника Лук'янівського СІЗО відсторонили від посади

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі