В Ізраїлі затримано українського парламентарія, який влаштував п'яний дебош з побиттям дружини і дочки

Поділитися
© walla.co.il
Високопоставлений представник парламентського корпусу Ради був доставлений у відділення поліції в Тель-Авіві за підозрою в п'яному дебоші та побитті дружини і дочки. У ситуацію втрутився негайно український МЗС, "включивши" дипломатичну недоторканність чиновника. Ізраїльська влада пообіцяла депортувати "недоторканного" ​​дебошира в найближчі години.

У ніч на 15 квітня в одному з готелів в центрі Тель-Авіва був затриманий український парламентарій за підозрою в побитті дружини та дочки, повідомив ізраїльський портал Ynet.
За інформацією видання, поліцію викликали після того, як з номера, де проживав чоловік з родиною, почали лунати шум і крики, серед іншого про допомогу. Співробітники органів правопорядку не знали кого заарештовують. Як розповіли свідки, абсолютно п'яний чоловік кричав, що він глава важливї парламентської комісії.
Чоловік був доставлений у відділення поліції на вулиці Дізенгоф в Тель-Авіві.
Про те, що трапилося стало відомо в МЗС України. Представники українського дипломатичного відомства здзвонилися зі своїми ізраїльськими колегами і попросили посприяти в звільненні політика, що володіє дипломатичною недоторканністю. Він був перевезений на територію посольства України.
Ізраїльська влада заборонили йому залишати територію посольства, що можна порівняти з фактичним домашнім арештом, що широко практикується ізраїльською судовою системою. З території посольства депутат буде доставлений прямо до трапу літака і депортований. Цілком ймовірно, це відбудеться ще сьогодні. У випадку, якщо його дружина подасть заяву в поліцію, історія може затягнутися.
Ім'я депутата ізраїльська влада поки не оприлюднює на прохання української сторони. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі