Прокуратура вирішила перевіряти, звідки в Завадського мобільний, а не за що його побили

Поділитися
© zavadsky.net.ua
Застосування міліціонерами "фізичного впливу" до акордеоніста у прокуратурі не підтвердили. Наразі проводиться перевірка відомостей «щодо незаконного використання Ігорем Завадським в Київському СІЗО засобів мобільного зв’язку».

Прокуратура Шевченківського району міста Києва відмовила у розслідуванні нібито побиття акордеоніста Ігоря Завадського працівниками міліції. Натомість столична прокуратура, після перегляду телевізійного сюжету новин, вирішила провести перевірку щодо «незаконного користування» Завадським мобільним зв’язком у Київському СІЗО.

Про у вівторок, 17 квітня, це повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

Зокрема, як повідомив заступник прокурора Шевченківського району міста Києва Андрій Мілевський, відомством «проведено перевірку викладених в засобах масової інформації відомостей щодо застосування працівниками міліції заходів фізичного впливу до затриманого акордеоніста Ігоря Завадського. За наслідками перевірки … відомості не підтвердилися, у зв'язку з чим прокуратурою Шевченківського району столиці відмовлено у порушенні кримінальної справи за даним фактом».

Нагадаємо, за словами самого Завадського, міліціонери змушували його дати свідчення. "Чинили як моральний тиск у вигляді погроз, так і фізичний - у вигляді побиття. У результаті чого я втрачав свідомість, відчував нудоту і запаморочення", - заявив Завадський.

Разом з тим, як повідомили у прокуратурі міста Києва, наразі проводиться перевірка відомостей «щодо незаконного використання Ігорем Завадським в Київському СІЗО засобів мобільного зв’язку». За даними відомства, причиною цього став сюжет випуску новин на одному з центральних телеканалів минулого тижня, в якому журналіст спілкувався із Завадським по мобільному телефону в той час, коли той знаходився у СІЗО.

Акордеоніст Завадський розповів, як його били в СІЗО (відео)

«Під час перевірки з’ясовується, яким чином мобільний телефон потрапив до Ігоря Завадського та хто із службових осіб слідчого ізолятору допустив порушення режиму утримання ув’язнених. Користування мобільним телефоном в слідчому ізоляторі заборонено», - йдеться у повідомленні прокуратури. !zn

Читайте також:

Акордеоніст Завадський може осліпнути в СІЗО «від побоїв міліціонерів»


Учні відомого акордеоніста Завадського впевнені у його невинності

Заарештовано відомого акордеоніста Завадського, що підозрюється у розбещенні дітей

Керівника Лук'янівського СІЗО відсторонили від посади

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі