Сім'ю бін Ладена депортували з Пакистану

Поділитися
© megatyumen.ru
Сім'ю вбитого лідера Аль-Каїди Усами бін Ладена депортовано з Пакистану. Три вдови і діти бін Ладена сьогодні рано вранці сіли на борт літака, що прямує до Саудівської Аравії.

Влада Пакистану вислала з країни членів сім'ї колишнього лідера «Аль-Каїди» Осами бін Ладена. Три вдови терориста і двоє його дочок вилетіли до Саудівської Аравії.

На початку березня 2012 року вдови і дочки бін Ладена були офіційно арештовані, і їм пред'явили звинувачення у незаконному в'їзді та проживанні у Пакистані. 2 квітня суд засудив їх до 45 днів в'язниці (термін рахувався з моменту арешту 3 березня) і подальшого вислання з країни.

Як наголошується у повідомленні міністерства внутрішніх справ Пакистану, загалом Ісламабад вислав вже 14 членів сім'ї колишнього лідера «Аль-Каїди», серед яких його дружини, діти і внуки. Всі вони обрали в якості країни екстрадиції Саудівську Аравію, батьківщину Осами бін Ладена.

Нагадаємо, сім'я бін Ладена перебувала під вартою з травня 2011 року, коли американський спецназ вистежив терориста в місті Абботтабад і ліквідував його. Влітку того ж року повідомлялося, що родичкам колишнього лідера «Аль-Каїди» заборонили покидати Пакистан, поки не будуть розслідувані всі обставини його загибелі. У лютому 2012 року пакистанські сили безпеки знесли будинок терориста в Абботабаді. !zn

Читайте також:

Бін Ладена здала Аль-Каїда в надії отримати нагороду за його голову

ЦРУ організувало фальшиву вакцинацію, щоб отримати ДНК членів родини бін Ладена

«Аль-Каїда» обрала нового лідера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі