Ле Пен відмовила і Саркозі, і Олланду в підтримці на виборах

Поділитися
© lifenews.ru
Ле Пен, яка посіла третє місце в першому турі виборів наступного президента Франції, закликала своїх прихильників самим визначатися, кому з суперників віддати свій голос.

Лідер французького Національного фронту Марін Ле Пен не підтримає жодного з кандидатів, що вийшли в другий тур президентських виборів, майбутнього 6 травня.

"У неділю я опущу в урну незаповнений бюлетень", - заявила Ле Пен.

"Я свій вибір зробила. Тепер вибір слід зробити вам", - сказала Ле Пен, звертаючись до своїх прихильників, які чекали від неї вказівок щодо того, кого їм варто підтримати на виборах.

Нагадаємо, що за підсумками першого туру голосування на виборах президента Франції Ле Пен отримала підтримку 17,9% виборців. Тим не менше, навіть незважаючи на цей успіх, до другого туру вона не вийшла.

Боротьбу за вищий пост зараз продовжують чинний глава держави Ніколя Саркозі (27,2%) і кандидат від Соціалістичної партії Франсуа Олланд (28,6%). Розрив між ними мінімальний (всього 500 тис. голосів), тому саме голоси тієї частини електорату, яка спочатку підтримала Ле Пен, можуть виявитися вирішальними в фінальному раунді сутички за Єлисейський палац.

Зазначимо, що соцопитування не дають шансів нинішньому президентові Франції Ніколя Саркозі на ще один термін повноважень - результати свідчать, що його основний конкурент Олланд переможе і в першому, і в другому турі президентських виборів. !zn

Читайте також:

Саркозі програє і в першому, і в другому турі президентських виборів - соцопитування

У першому турі президентських виборів у Франції лідирують Саркозі та Олланд


Саркозі пообіцяв піти з політики в разі поразки на виборах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі