Тимошенко закликала прихильників припинити голодування, а світ - допомогти відстояти демократію

Поділитися
© stroymart.com.ua
Екс-прем'єр попросила соратників обійтися без самопожертви, а весь демократичний світ об'єднати зусилля з громадянським суспільством, опозицією, народом України у відстоюванні вільної, демократичної, європейської країни.

Колишній прем'єр-міністр, лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликала своїх прихильників припинити голодування, а також попросила світ надати Україні підтримку для відстоювання демократичних цінностей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Батьківщини".

"Я вас прошу припинити голодування! Я і без таких важких самопожертв знаю, що ви віддані нашій ідеї, нашій боротьбі, і немає такої сили, щоб вас зламати. Але не руйнуйте своє здоров'я", - цитує прес-служба Тимошенко.

Екс-прем'єр також висловила подяку всім, хто почав голодувати разом з нею.

Окрім того, Тимошенко подякувала світовим і європейським лідерам, українській діаспорі, правозахисним та громадським організаціям, а також дипломатичному корпусу іноземних держав в Україні за те, що "вони встали на захист України від авторитарного режиму президента Віктора Януковича, безцінної свободи, прав людини і істинних цінностей".

Збірна Іспанії може відмовитися зіграти у фіналі Євро-2012 через Тимошенко


При цьому Тимошенко зазначила, що Україна знаходиться в полоні декількох кланів, які привласнюють фінансові та матеріальні ресурси, а також вибудовують диктатуру.

Вона також попросила надати Україні підтримку для відстоювання демократичних цінностей. "Я прошу весь демократичний світ в цей історичний для України момент об'єднати зусилля з громадянським суспільством, опозицією, народом України у відстоюванні вільної, демократичної, європейської України", - підкреслила Тимошенко.

Також політик відзначила, що зараз Україна знаходиться за крок від тієї точки, повернення з якої немає.

Як повідомлялося, 20 квітня Тимошенко, яка відбуває покарання у Качанівській жіночій виправній колонії № 54 (Харків), оголосила голодування на знак протесту проти політичної ситуації в Україні, після чого представники політсили по всій Україні почали голодування на її підтримку. !zn

Читайте також:

Капітан збірної Німеччини сумнівається, що подав би руку Януковичу


У Кривому Розі на підтримку Тимошенко почали голодування 55 членів «Батьківщини»

Британський принц Вільям відмовився їхати на Євро-2012 в Україну

Госпіталізований ще один учасник голодування на підтримку Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі