Євросоюз відклав офіційний бойкот Євро-2012 в Україні

Поділитися
© news.zem.ru
Міністри закордонних справ ЄС не змогли ухвалити остаточне рішення про бойкот Євро-2012 в Україні і відклали його на майбутнє. У вівторок у Брюсселі чекають на Азарова.

Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон заявляє, що ніякого рішення щодо можливості бойкоту проведення Євро-2012 в Україні Брюссель 14 травня не прийняв.

Обговорення цього питання ще буде продовжено, повідомила вона у понеділок у Брюсселі після закінчення засідання Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ.

«Ми ще не прийняли рішення ... Це не був діалог, в якому хтось був не згоден. Це був діалог, під час якого ми говорили про важливість футболу, про важливість для політиків бути політиками і важливість працювати разом. Щоб побачити, що станеться в майбутньому, і не приймати рішення до того, коли це буде необхідно, не приймати рішення наперед до того, як щось трапиться. Тим більше, якщо у нас завтра відбудеться Рада з питань співробітництва», - окреслила рамки минулої дискусії Ештон.

Як повідомлялося, 15 травня у Брюсселі відбудеться засідання Ради співробітництва України - ЄС за участю прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Як повідомлялося, останнім часом представники ЄС, влада низки європейських країн, а також окремі політики виступили з закликами бойкотувати проведення Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році в Україні у зв'язку з порушеннями в країні прав і свобод людини, зокрема, політичним переслідуванням екс прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. !zn

Читайте також:

Янукович впевнений, що Євро-2012 відбудеться, незважаючи на бойкот

Опозиція пропонує заслухати главу МЗС Грищенко про бойкот Євро-2012

Бельгійські політики вирішили бойкотувати Євро-2012 в Україні

Янукович вважає корисною для України паузу у відносинах з Євросоюзом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі