Республіканець Ромні випереджає Обаму за популярністю на 3%

Поділитися
© i-news.kz
Найбільше американців хвилює стан економіки, і дві третини громадян вважають, що вона знаходиться «у поганому стані». Тим не менше 50% американців задоволені тим, як Обама керує країною.

Колишній губернатор Массачусетса Мітт Ромні випереджає на три пункти чинного президента США Барака Обаму за популярністю, свідчать результати опитування, проведеного телеканалом Сі-Бі-Ес і газетою «Нью-Йорк таймс».

За лідера внутріпартійних перегонів республіканців готові проголосувати на президентських виборах 46% виборців, тоді як Обаму мають намір підтримати 43%.

Згідно з підсумками попереднього опитування, проведеного у квітні, за голову держави і колишнього губернатора були готові проголосувати по 46% виборців. У березні цього року Обама трохи випереджав Ромні - його підтримували 47%, тоді як його головного суперника - 44%.

Результати опитування, проведеного у травні, показали, що 50% американців задоволені тим, як Обама керує країною. Між тим, 48% опитаних висловили невдоволення його правлінням.

За повідомленням Сі-Бі-Ес і «Нью-Йорк таймс», стан економіки найбільшою мірою хвилює громадян США. 62% людей заявили про те, що економіка - найбільш важливе питання, на другому місці - дефіцит бюджету, а на третьому - медицина. 67% опитаних підкреслили, що економіка країни перебуває «в поганому стані». Лише 32% американців заявили, що економіка перебуває «в хорошому стані».

В опитуванні, проведеному в період з 11 по 13 травня, взяли участь 615 американців, у тому числі 562 зареєстрованих виборця.

Вибори президента США відбудуться 6 листопада 2012 року. !zn

Читайте також:

Обама заявив про підтримку одностатевих шлюбів

Барак Обама почав свою передвиборчу кампанію

Ромні переміг на праймеріз у 5-ти штатах і зміцнив лідерство серед республіканців

Врятувати американського кота

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі