Канни-2012: Брюс Уілліс розповів про свою найбільш незвичайну роль

Поділитися
© Кадр из фильма
65-й Каннський фестиваль відкривається стрічкою "Королівство повного місяця", в якому, за визнанням Брюса Уілліса, актор виконав свою найбільш незвичайну роль у кар'єрі. Наприклад, у фільмі Уїлліс вперше за багато років з'являється на екрані з волоссям.

Актор Брюс Вілліс зізнався, що в фільмі "Королівство повного місяця", яким відкривається 65-й Каннський кінофестиваль, він зіграв свою найбільш незвичайну роль.

"Це такий дивний мужик, я ніколи раніше таких не грав - він скромний і невдаха", - сказав у середу актор на прес-конференції після показу фільму для преси.

Улліс розповів, що йому дуже подобаються Канни, проте він відчуває себе збентеженим: "Тут так багато знаменитостей", - сказав він.

"Королівство повного місяця" знято британським режисером Уесом Андерсоном. Зроблений у саркастичної манері трилер з життя скаутів 60-х розповідає про кохання 13-річних підлітків та їх спроби втекти від дорослих. Уілліс грає місцевого шерифа і вперше за багато років з'являється на екрані з волоссям.

Оголошено основну конкурсну програму Каннського кінофестивалю


Найменше очікуєш почути від Брюса Уїлліса фразу «Ну а я що маю робити?» на відміну від своїх героїв у бойовиках, його капітан Шарп у Андерсона змушений справлятися із зовсім юними «злочинцями» і шкодувати про нездійснене кохання. Уілліс не виглядає чужорідним тілом в акторському ансамблі «Королівства».

У картині також знялися Едвард Нортон, Тільда ​​Суїнтон, Білл Мюррей, Френсіс Макдорманд і Харві Кейтель .. Вони всі відзначили незвичайний сценарій фільму, який відразу привернув їх увагу та змусив не роздумувати над пропозицією Андерсона.

"З першої ж сторінки я потрапила в абсолютно не знайомий мені світ і зрозуміла, що я хочу якщо не жити, то хоча б застрягти в цьому світі - він особливий", - сказала журналістам актриса.

Мюррей відгукнувся про своє ставлення до сценарію фільму так само емоційно: "Мене одразу, з перших же фраз, почало пронизувати струмом, коли я почав читати присланий мені сценарій".

Водночас, коли в Палаці фестивалів (Palais des Festivals) йшла прес-конференція, на бульварі Круазетт з'явився англійський комік Саша Барон Коен в образі свого героя з нового фільму "Диктатор". Він приїхав на бульвар на верблюді в арабському халаті і в накладній бороді і звертався до перехожих, пропонуючи подивитися його новий фільм.

Незадовго до відкриття фестивалю, журі Каннського фестивалю дало прес-конференцію, в якій брали участь його голова режисер Нанні Моретті, режисери Андреа Арнольд, Олександр Пейн, Рауль Пек, актриси Дайна Крюгер, Хіам Аббас, Емманюель Девос, актор Юен Макгрегор, кутюр'є Жан-Поль Готьє.

На питання журналістів чи згодні вони з докорами в дискримінації режисерів за статевою ознакою, оскільки в конкурсі немає жодної жінки, Д.Крюгер перерахувала жінок-режисерів, які беруть участь у паралельних програмах. Актрису підтримала і А.Арнольд. "А ось минулого року в конкурсі було чотири жінки", - нагадала вона.

65-й ​​Каннський фестиваль відкриється в середу ввечері і триватиме до 27 травня.

Фільм "Королівство повного місяця" вийде в прокат в Україні в кінці червня. !zn

Читайте також:

Оголошено основну конкурсну програму Каннського кінофестивалю

Каннський кінофестиваль відкриється фільмом «Королівство повного місяця»


У Києві пройде І Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів


Франція допоможе Україні відродити кіновиробництво

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі