Україна продала Іраку браковані БТРи

Поділитися
© vestnik-rm.ru
У БТР-4Е були виявлені істотні недоліки в системах ведення вогню, зокрема, відмова встановлених на БТРах нових автоматичних 30-міліметрових гармат ЗТМ-1.

Іракські фахівці, які прибули в Україну для прийому другої партії з 62 бойових машин БТР-4Е, виявили у них суттєві недоліки в системах ведення вогню, зокрема, відмову встановлених на БТРах нових автоматичних 30-міліметрових гармат ЗТМ-1, пише "Сегодня".

Зброю просто не доведено до потрібного стану. Даною ситуацією зайнялася РНБО, і сьогодні, 21 травня, у Харкові має відбутися нарада, де будуть шукати прийнятний вихід з неї.

Як відомо, це вже друга неприємна історія з бронетехнікою для Іраку. Так, минулої зими, також через конструкційні недоліки в озброєнні БТР, виявлені на етапі прийому-здачі, переносилися терміни постачання першої партії, через що вона не потрапила на військовий парад у Багдаді.

Тоді провину списали на розробників гармат у Кам'янець-Подільському, із запізненням і вибаченнями направивши замовнику 26 бронетранспортерів. Всього ж в рамках іракського контракту Україна зобов'язалася виготовити та відправити Багдаду до кінця цього року 420 машин. !zn

Читайте також:

Ірак заплатив Україні за БТРи

Добкін знайшов винних у зриві збройових постачань Іраку

Ірак оштрафував Україну за зрив збройових постачань

Ірак не розрахувався з Україною за БТРи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі