Депутат Європарламенту вимагає перенести матчі збірної Англії в Польщу в знак протесту

Поділитися
© sportobzor.ru
На думку депутата-консерватора, Англія повинна домагатися того, щоб грати в Польщі, а не в країні, влада якої «поводиться неприйнятно для будь-кого, кому небайдужі права людини і відкрита демократія».

Один із високоповажних депутатів-консерваторів Європейського парламенту Чарльз Теннок закликає до перенесення з України до Польщі футбольних матчів збірної Англії на Євро-2012.
Про це йдеться в розповсюдженому сьогодні його прес-службою офіційному прес-релізі.

"На мою думку, Англія повинна домагатися того, щоб грати в Польщі, а не в країні, чия влада поводиться неприйнятно для будь-кого, кому небайдужі права людини і відкрита демократія. Я вважаю, що позиція політиків, які бойкотують Україну, матиме вплив. Якщо політики хочуть відвідати матчі команд своїх країн, вони повинні зробити це як приватні особи. Вони направлять Києву чіткий месидж: ми хочемо, щоб ви перетворилися на сучасну європейську державу і кінець кінцем вступили в ЄС, але це вимагає набагато більш високих стандартів політичної поведінки, ніж ми бачимо останнім часом", - заявив Теннок.

Читайте: Європарламент вимагатиме від України звільнити всіх політв'язнів

Європарламентар, який є спікером консерваторів із зовнішньополітичних питань в Європарламенті, переконаний, що Київ повинен отримати якомога чіткіший і прямий сигнал, що його дії виходять за межі, і що міжнародне співтовариство їх не буде терпіти.

У прес-релізі також зазначається, що в червні Україна разом з Польщею прийматиме Євро-2012, однак вона зазнала шквалу критики через ув'язнення та жорстоке поводження з колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, а також переслідування інших політичних опонентів влади.

"Високоповажні політики ЄС, серед яких і Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу і Верховний представник Кетрін Ештон, заявили, що вони будуть бойкотувати українську частину чемпіонату", - нагадується в прес-релізі.

Згідно з розкладом ігор Євро-2012, збірна Англія зіграє три групових матчі в Україні, зкорема матч з господарями чемпіонату. !zn

Читайте також:

В Європарламенті запропонували заморозити активи родини Януковича


В Європарламенті підтвердили, що Тимошенко проти підписання асоціації до виборів


Бельгійські політики вирішили бойкотувати Євро-2012 в Україні

Збірна Іспанії може відмовитися зіграти у фіналі Євро-2012 через Тимошенко

Меркель: Громадяни України страждають від диктатури й репресій


Капітан збірної Німеччини сумнівається, що подав би руку Януковичу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі