З 1 червня "МТС-Україна" підвищує вартість "дешевих" дзвінків на 50%

Поділитися
© ZN.UA
Другий за кількістю абонентів оператор мобільного зв'язку у країні "МТС-Україна" підвищує тарифи: вартість дзвінків всередині мережі та абонентам інших операторів в популярних тарифах зросте на 20-50%.

З 1 червня вартість внутрішньомережевих і міжмережевих дзвінків для абонентів "МТС-Україна" зросте на 50% і 20% відповідно - до 0,75 грн/хв. і 1,2 грн/хв. в популярних тарифних планах оператора - "Супер МТС", "MAX Energy" і "Народний".

При цьому МТС не змінює кількість передбаченого тарифами безкоштовного трафіку - наприклад 70 хв. внутрішньомережевих дзвінків на день у "Супер МТС" або 1 тис. хв. на місяць у "MAX Energy".

Також, незважаючи на підвищення загального тарифу, МТС пропонує абонентам придбати 25 безкоштовних хвилин на місяць за 10 грн, тобто по 0,4 грн за хвилину.

Читайте: МТС придумала, як заробити на кожній СМС ще про 3 коп

Як зазначила керівник відділу зі зв'язків із громадськістю "МТС-Україна" Вікторія Рубан, підвищення не торкнеться більшості абонентів, оскільки вони не виходять за рамки передплачених хвилин у пакеті, повідомляє "Коммерсатъ-Украина".

Новими тарифами МТС намагається стимулювати абонентів якомога менше дзвонити на номери інших операторів і здійснювати більше внутрішньомережевих дзвінків, упевнений гендиректор "Астеліту" Олександр Барінов.

"Підвищення базового тарифу - ще один спосіб стимулювати споживання передплачених пакетів послуг", - пояснює пан Пархоменко. Пані Рубан пояснює, що пріоритет компанії - недорогі дзвінки всередині мережі. "Фактично це ключовий принцип, який використовується в тарифних лінійках МТС. Саме ці пакети найбільш затребувані у абонентів, і щоб зберегти їх, ми змінили тарифікацію інших дзвінків", - додає вона.

МТС - не перший оператор, який вирішив цієї весни підвищити тарифи. "Київстар" почав вводити щоденну абонплату в низці тарифних планів. "Астеліт" у березні підвищив суму обов'язкового щомісячного поповнення у ряді тарифних планів. У березні "Київстар" і "Астеліт" збільшили на 20-30% вартість SMS-та MMS-повідомлень.

Раніше до масштабних одночасних підвищень тарифів оператори вдавалися тільки під час кризи - у 2009 році. Тоді у компаніях пояснювали, що через девальвацію гривні їхні капітальні та операційні витрати дуже зросли. !zn

Читайте також:

МТС придумала, як заробити на кожній СМС ще про 3 коп

В Україні скасована плата за з'єднання у мобільному зв'язку

У користувачів «Укртелекому» виникли проблеми з інтернетом

«Київстар» усунув збій у зв'язку

В ПР запропонували підняти ціни на мобільний зв'язок на 7%

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі