Двох росіян і чотирьох поляків посадили за бійку перед матчем їхніх збірних (відео)

Поділитися
© fshoke.com
Двох громадян Росії, чотирьох поляків і двох іспанців варшавські суди засудили до декількох місяців тюремного ув'язнення за бійку перед матчем Росія - Польща. Поляків це не втихомирило, і вчора вони напали на хорватських фанатів.

Двох громадян Росії і двох іспанців варшавські суди засудили до декількох місяців тюремного ув'язнення за бійку перед матчем Євро-2012 між Росією і Польщею 12 червня, повідомляє РАР. Такі ж вироки застосовані як мінімум до чотирьох поляків.

Загалом на розгляді знаходяться 94 справи. У середу суд, розташований в центрі міста, виніс 7 рішень, у четвер - 23. Одну людину виправдано.

У тому суді, що знаходиться в районі Прага, розглядалися справи чотирьох росіян і двох поляків, які брали участь в бійці. Суд постановив повернути матеріали до прокуратури для проведення додаткових слідчих дій.

Одночасно до громадян Росії застосовано покарання у вигляді тримісячного арешту, поляки відправлені під поліцейський нагляд.

Після заворушень у вівторок у Варшаві були затримані 184 людини - 156 поляків, 25 громадян Росії, а також іспанець, угорець і алжирець.

- У Варшаві тривають затримання учасників побоїща футбольних фанатів - 184 затриманих (відео)

- Польща має намір до кінця тижня видворити російських уболівальників із країни

Але 14 червня польські футбольні фанати знову влаштували безлади. Цього разу поляки напали у Познані на вболівальників збірної Хорватії після закінчення матчу 2-го туру групового турніру чемпіонату Європи зі збірною Італії (1:1).



У свою чергу Футбольний союз Німеччини (ФСН) та Федерація футболу Португалії (ФФП) були оштрафовані Контрольно-дисциплінарною інстанцією УЄФА за інциденти під час 9 червня на матчі у Львові.

"ФСН покараний на 10 тисяч євро за неналежну поведінку вболівальників, які кидали на поле сторонні предмети. ФФП заплатить 5000 за пізній вихід своєї збірної на другий тайм", - йдеться в повідомленні на офіційному сайт УЄФА.

Окрім того, контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА порушила справу проти Футбольного союзу Німеччини у зв'язку з інцидентами на матчі 13 червня проти Нідерландів у Харкові. ФСГ звинувачують у використанні уболівальниками німецької збірної піротехніки і киданні на поле сторонніх предметів. Дана справа буде розглянута на засіданні КДІ 18 червня.

Раніше повідомлялося, що двом уболівальникам з Польщі та Румунії довелося надати хірургічну допомогу після побутової бійки у Львові, їх прооперували цієї ночі у Клінічній лікарні Львівської залізниці. !zn

Читайте також:

Двох іноземних уболівальників прооперували після бійки у Львові


Міліція затримала 13 українських фанатів, які рвалися в бій до росіян у фан-зоні Києва

Російські вболівальники пройшли маршем по Варшаві: не обійшлося без водометів і масових бійок з поляками

Українські та російські фани влаштували бійку у Львові

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі