Україна в Донецьку не встояла перед Францією - 0:2 (відео)

Поділитися
© uefa.com
Нажаль для Блохіна, Україна не змогла перервати сумну традицію ігор команди в Донецьку, знову програвши в цьому місті, навіть незважаючи на активну підтримку уболівальників. Франція отримує три очки і виходить в лідери групи.

В п'ятницю, 15 червня, в Донецьку на стадіоні «Донбас Арена» матч другого туру групового етапу Євро-2012 між збірними України і Франції почався з затримкою на годину через зливу. Поновившись, перший тайм пройшов безрезультативно для обох команд, але вже в другому таймі французи активно взялися забивати голи, і досягли успіху двічі поспіль.

Таким чином, збірна України не змогла перервати сумну традицію ігор команди в Донецьку, знову програвши в цьому місті, навіть незважаючи на активну підтримку уболівальників - не гіршу, ніж у Києві.

- Євро-2012: розклад матчів, результати і турнірна таблиця

Варто відзначити, що команди почали матч під проливним дощем і поривами сильного вітру. Прямо над ареною виблискували блискавки. У зв'язку з цим рефері прийняв рішення зупинити гру - вже з 4-ої хвилини футболісти втікають у свої роздягальні. Навіть коментатори вимушені були піти зі своїх місць, щоб не намокнути.

Гра поновилася лише через 58 хвилин о 20:00. Працівники стадіону спрацювали добре, оперативно прибравши усю воду з газону.

Французи будують атаки через Франка Рібері, але поки українці з півзахисником справляються. Обидві команди дуже активні.

У перші 45 хвилин невелика перевага була у збірної Франції, в лавах якої відзначитись могли Карім Бензема, Жеремі Менез і Філіп Мексес. Господарі Євро вважають за краще діяти на контратаках. В одній з них Андрій Шевченко втік один на один, але не зміг переграти Юго Льориса. В цілому рахунок по грі.

На 53-й хвилині Менез (Франція) забиває гол у ворота України. Обрізка в центрі поля, Рібері підхоплює м'яч і за ним не встигає Тимощук. Слідує передача через центр на правий фланг і Менез пробиває у ближній кут воріт Пятова.

І тут же, через 3 хвилини, збірна Франції подвоює рахунок. На 56-й хвилині Йоан Кабай (Франція) забиває гол! Карім Бензема робить шикарну передачу на Кабая, який входить у карний майданчик по центру і в боротьбі із захисником відправляє м'яч у правий нижній кут. Для нього це перший гол за збірну.

Потім гра повертається у старе русло. Французи знову атакують. «Трикольорові» затиснули суперника на його половині, але поки обходиться без небезпечних моментів. У збірної України не виходить зовсім нічого.

Збірна Франції чітко дала зрозуміти, що на цьому турнірі вона готова на чимало. Українці дуже старалися, але «трикольорові» виявилися вищі класом буквально на голову. Обидва м'ячі були забиті в другому таймі, і обидва рази автором гольового пасу став Карім Бензема. У збірній України найреальніший шанс відзначитись був у Андрія Шевченка, але він не потрапив у створ.

Зазначимо, що збірна Франції не програє вже в 23 матчах поспіль. Останній раз «трикольорові» зазнали поразки 3 вересня 2010 року, коли вдома зустрічалися з Білоруссю - 0:1.

Україна - Франція 0:2

Голи: Менез 53, Кабай 56

Україна: Пятов, Коноплянка, Назаренко (Мілевський 60), Михалик, Ярмоленко (Алієв 68), Воронін (Девіч 46), Гусєв, Шевченко, Тимощук, Хачеріді, Селін

Франція: Льоріс, Кліши, Діарра, Менез (Мартен 73), Насрі, Бензема (Жиру 76), Рібері, Кабай (Мвіла 68), Мексес, Рамі, Дебюши

Попередження: Селін 55, Тимощук 86 - Менез 40, Дебюши 79.

Відзначимо, що в другому матчі групи D збірна Англії виграла у Швеції з рахунком 3:2. Поразка від французів посунула підопічних Олега Блохіна на третє місце в турнірній таблиці. Тепер для виходу до чвертьфіналу українцям в останньому турі треба обов'язково обіграти англійців. !zn

Читайте також:

Соцопитування: Українські вболівальники впевнені у поразці збірної від Франції


Квитки на матч збірної України з французами в Донецьку продають по 5 тис. грн


Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був кращим (відео)

Україна обіграла Швецію 2:1 і вийшла в лідери групи (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі