Захисника Тимошенко у Харкові облили зеленкою, адвокат звернеться із заявою на ім'я голови МВС (фото)

Поділитися
© rgnews.net
Власенко, якому 16 липня плеснули в обличчя зеленку, пов'язує цей інцидент зі своєю діяльністю в якості захисника Тимошенко.

Біля лікарні «Укрзалізниці» у Харкові, де екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко проходить курс лікування, її адвоката Сергія Власенка облили зеленкою.

За словами останнього, це зробила молода висока темноволоса дівчина років 23-25. В результаті інциденту в адвоката забруднилися обличчя і футболка.

Сам Власенко вважає, що ця подія пов'язана з його діяльністю в якості захисника екс-прем'єра. "Я пов'язую це з двома речами. По-перше, з тим, що відбувається в Україні взагалі - у країні будується бандитська держава. І, по-друге, це, безумовно, пов'язано з тим, що я - захисник Юлії Тимошенко. Вони таким чином поставили на мені знак якості. Моя робота їм як кістка в горлі. Янукович весь час верещить, що Тимошенко обрала політичну лінію захисту, при цьому захиснику Тимошенко випалюють очі зеленкою", - сказав Власенко.

Він зазначив також, що зеленка потрапила йому в очі, але його врятувало те, що він носить окуляри.

МедіаПорт

"У неї (у дівчини, що напала) була мета випалити мені очі цієї зеленкою. Але мене врятувало те, що я ношу окуляри. На щастя, я був в окулярах. Якби не окуляри, була б велика проблема з очима, тому що спеціально і свідомо людина хлюпнула зеленку в обличчя і очі. Я просто хочу нагадати хлопцям з Партії регіонів, що це замах на життя представника влади", - підкреслив Власенко.

За його словами, він має намір звернутися з відповідною заявою на ім'я міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Власенко зазначив, що запам'ятав дівчину, що плеснула йому в обличчя зеленку, і зможе її впізнати.

"Мені тут показували відеоролики "Молодих регіонів", дуже схоже", - сказав Власенко.

За його словами, дівчина не була схожа на пацієнтку ЦКЛ № 5, вона була одягнена в короткі джинсові шорти, футболку, взуття на високих підборах.

За словами захисника, вона підійшла практично впритул, запитала "Сергій Власенко?", і, отримавши ствердну відповідь, вихопила з-за спини пляшку і плеснула в обличчя зеленку. Після цього вона безперешкодно втекла в бік другого виходу з території ЦКЛ № 5.

Власенко заявив, що має намір звернутися до головлікаря лікарні із запитом про надання записів з камер відеоспостереження, встановлених на фасаді лікарні.

Він дав зрозуміти також, що не виключає повторення аналогічних інцидентів надалі.

"Те, що сьогодні відбувається в Харкові, є абсолютно чітким відображенням того, що відбувається в Україні. Зрозуміло, що влада почала боротьбу з опозицією методами або кислота в обличчя або зеленка в обличчя для того, щоб випалити нам очі і не дати можливості боротися. Повірте, нам вистачить здоров'я і у нас достатньо тверда психіка. І в пана Януковича, за вказівкою якого сьогодні все відбулося, тому що я впевнений, що такі дії не можуть відбуватися без вказівки перших осіб держави. Я ще раз хочу звернути увагу громадянина Януковича: по-перше, я за кермом не їжджу, по-друге, у мене тверда психіка, я не збираюся закінчувати життя самогубством. Третє: ви можете скільки завгодно підсилати своїх найманців. Це буде характеризувати тільки вас і те, що ви хочете побудувати в Україні", - сказав Власенко.

Зазначимо, що 13 липня поблизу цієї ж лікарні невідомий кинув у бік автомобіля Власенка півлітрову пляшку з-під соку, наповнену зеленою рідиною, схожою на зеленку. Тоді пляшка не долетіла до автомобіля і Власенка. Бризки від розлитої зеленки потрапили тільки на одного з журналістів, який в цей час знаходився неподалік. !zn

Читайте також:

Cудмедекспертиза Тимошенко прискорить винесення вироку у справі ЄЕСУ, - Власенко

Розгляд касації Тимошенко перенесли через вибори, - Власенко

Суд над Тимошенко щодо ЄЕСУ перенесли на 10 липня

Захист просить дати Тимошенко «нормально похворіти»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі