Кернес порадив Власенко припинити обливатися зеленкою і займатися самопіаром

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Кернес вважає, що зафіксований у Харкові 15 липня температурний максимум не дає Власенку «приводу вже на наступний день обливатися зеленкою». Харківський міський голова впевнений, що це була акція політичного самопіару з метою звернути на себе увагу.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес закликав адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка припинити займатися самопіаром, а саме поливатися зеленкою, повідомляє офіційний сайт мерії Харкова.
"Припиніть займатися самопіаром. Спочатку ви з усією України ледве нашкребли кілька сотень політичних заробітчан та звезли їх під стіни Качанівській колонії. Потім цих же самих людей ви перетягнули до будівлі Апеляційного суду. Десятками КАМАЗів комунальні служби міста вивозили з цих місць сміття, залишене вашими прихильниками ", - наголошується в заяві.
За його словами, опозиція намагається зробити лікарню «Укрзалізниці» центром політичної боротьби. Крім того, політик особисто звернувся до захисника з проханням.
"Я звертаюся до Сергія Власенка! Я розумію, що 15 липня в Харкові вперше за останні 40 років був зафіксований температурний максимум - 35, 1 градуса. Але це не дає вам приводу вже на наступний день обливатися зеленкою. Це була акція політичного самопіару з метою звернути на себе увагу. Чому ніхто з репортерів так і не зафіксував моменту, коли на вас нібито вилили зеленку? Чому вже вдруге таємничим зловмисникам вдається сховатися непоміченими? Чому сьогодні ви в першу чергу звернулися не до лікарів, з проханням промити очі від їдкої рідини, а побігли до журналістів? Відповідь проста - ніякого зловмисника не було. А були ваші підручні, які знаходяться у вас на зарплаті", - зазначив Кернес.
На його думку, мета адвоката - звернути на себе увагу і ще заробити на цьому гонорар і політичні дивіденди. Також він зазначив, що Власенко "все життя займався брудними справами, розлучався з дружиною, залишав дружину і дітей ні з чим, служив тим, хто більше заплатить, а зараз - піариться на захист екс-прем'єра".
Як повідомлялося, сьогодні біля лікарні «Укрзалізниці» в Харкові невідома облила зеленкою Власенка. У нього повністю були облиті зеленкою обличчя і футболка. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі