Окуліст констатував у Власенка опік ока

Поділитися
© ispe.kiev.ua
Офтальмолог констатував хімічний опік правого ока Сергія Власенка, після того, як захиснику Тимошенко плеснули в обличчя зеленкою.

Після інциденту з обливанням зеленкою народний депутат Сергій Власенко звернувся по допомогу у міліцію і до лікарів. Чітку відповідь поки надав тільки фахівець-окуліст. Лікар констатував хімічний опік правого ока.

«Якщо б я не був вчора в окулярах, я б, напевно, зараз вас не бачив», - заявив депутат журналістам. За словами Власенка «медики були в шоці, тому що моє праве око повністю запливло».

Власенко згадує, що дівчина цілилася йому в очі. А на фотографіях вже впізнав дуже схожу на свою кривдницю дівчину - активістку організації «Молоді регіони» Марію Столярову. «Ця дівчинка дуже схожа на ту, яка це зробила», - повідомив керівник групи захисту Юлії Тимошенко.

Втім, стовідсоткової впевненості у нього немає.

«Я ж не харківський лікар, щоб лікувати за документами. Мені треба людину побачити. Я бачив фото, дуже схожа людина», - уточнив Власенко.

Після нападу з депутатом вже спілкувалася харківська міліція. Пізніше Власенко звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки з вимогою порушити кримінальну справу за фактом нападу на нього 16 липня у лікарні «Укрзалізниці» в Харкові.

Депутат вважає, що має бути порушено кримінальну справу за звинуваченням у заподіянні шкоди здоров'ю народного депутата України. Санкція за цей злочин - до 5 років в'язниці.

«Я вимагаю, щоб справу було порушено за статтею, пов'язаною із загрозою або насильством щодо державного чи громадського діяча. Протягом 10 днів повинна бути проведена дослідча перевірка і ухвалено рішення про порушення або відмову в порушенні кримінальної справи», - сказав Власенко.

Поки ж кримінальної справи немає навіть за статтею про хуліганство. Міліціонери запевняють: розшукують свідків і підозрювану, на яку вказує депутат. Тільки коли опитають всіх, зможуть вирішити, чи порушувати справу. Власенко ж, хоч і звернувся до правоохоронців, переконаний: його кривдницю не покарають, бо вона діяла під прикриттям і під замовлення влади.

Сама ж підозрювана виступила із заявою, що в той день була на роботі і ніякої шкоди Власенку не завдавала, а за наклеп може звернутися до суду.

Також Власенко відмовився коментувати заяву мера Харкова Геннадія Кернеса про те, що захисник екс-прем'єра організував самопіар з використанням зеленки.

Нагадаємо, 16 липня Власенка при вході у харківську лікарню облили зеленкою. Як розповів журналістам Власенко, молода дівчина з довгим волоссям кинула йому в обличчя обрізану пластикову пляшку з зеленкою. !zn

Читайте також:

Активістка «Молодих регіонів» подасть на Власенка до суду за наклеп

Власенко упізнав дівчину, яка облила його зеленкою

Кернес порадив Власенку припинити обливатися зеленкою і займатися самопіаром

Захисника Тимошенко у Харкові облили зеленкою, адвокат звернеться із заявою на ім’я голови МВС (фото)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі