В Україні за перше півріччя в ДТП загинуло більше двох тисяч людей

Поділитися
© neapol.tv
Головними причинами ДТП з потерпілими залишається перевищення безпечної швидкості руху - майже 24% від усіх ДТП з потерпілими; 19,7% - порушення правил маневрування; 7,3% - порушення правил переїзду перехресть; 7% - недотримання дистанції і 6,7% - переїзд через проїжджу частину в невизначеному місці.

Державна автомобільна інспекція констатує збільшення на 7,8% до 12 тисяч 457 дорожньо-транспортних подій з потерпілими в I півріччі 2012 року в порівнянні з аналогічним періодом 2011 року. Про це на прес-конференції повідомив заступник начальника управління ДАІ Міністерства внутрішніх справ Володимир Резников.

Всього в цих ДТП загинуло 2 тисячі 6 людей, а 15 тисяч 233 отримали травми.

За словами Резникова, головними причинами ДТП з потерпілими залишається перевищення безпечної швидкості руху - майже 24% від усіх ДТП з потерпілими; 19,7% - порушення правил маневрування; 7,3% - порушення правил переїзду перехресть; 7% - недотримання дистанції і 6,7% - переїзд через проїжджу частину в невизначеному місці.

Він відзначив, що, згідно зі статистикою, на автодорогах України в 1 півріччі поточного року кожну 21 хвилину відбувалося ДТП з потерпілими, а кожних 2 години в ДТП гинула людина, при цьому в цей період у середньому за добу в ДТП гинуло 11 людей.

Всього за перші 6 місяців зафіксованіо 89 тисяч 530 ДТП, що на 9,3% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. !zn

Читайте також:

Українських водіїв зобов'яжуть цілодобово їздити з включеними фарами


Янукович схвалив збільшення штрафів за незаконні "блималки" до 50 тис. грн


Харківським даішникам до Евро- 2012 пошили форму "космічних десантників"(фото)


Соціологи знайшли в Україні людей, яким подобається, як працює ДАІ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі