ЗМІ КНДР повідомили про одруження лідера країни Кім Чен Ина

Поділитися
© sistemasolnca.ru
Дружиною Кім Чен Ина стала 27-річна випускниця університету імені Кім Ір Сена у Пхеньяні, батько якої є викладачем, а мати - лікарем. Повідомляється, що лідер КНДР узаконив відносини зі своєю обраницею ще в 2009 році.

Лідер КНДР Кім Чен Ин одружився, повідомило південнокорейське агентство Ренхап з посиланням на північнокорейське телебачення.

Раніше північнокорейські ЗМІ кілька разів демонстрували кадри різних заходів за участю Кім Чен Ина, на яких він був присутній в компанії невідомої молодої жінки.

За даними агентства, диктор північнокорейського телебачення повідомив, що Кім Чен Ин відправився у парк розваг разом зі своєю дружиною "товаришем Лі Сіль Чжу".

Південнокорейська газета "Чосон ільбо" з посиланням на інформовані джерел 25 липня пише, що дружиною Кім Чен Ина стала 27-річна випускниця університету імені Кім Ір Сена в Пхеньяні, батько якої є викладачем, а мати - лікарем. Повідомляється, що лідер КНДР узаконив відносини зі своєю обраницею ще в 2009 році.

Кім Чен Ин став керівником партії та держави після смерті свого батька Кім Чен Іра в грудні 2011 року.

Кім Чен Ір, який помер у віці 69 років від серцевого нападу під час поїздки по КНДР, у 1994 році успадкував владу від свого батька Кім Ір Сена - основоположника доктрини "чучхе", що передбачає опору на власні сили, - першого президента Північної Кореї. !zn

Читайте також:

Кім Чен Ин знову з'явився на публіці з загадковою дамою

У КНДР зважилися повідомити дату народження Кім Чен Ина

Пропаганда визнала Кім Чен Ина «генієм серед геніїв»


Північнокорейська школярка ціною життя врятувала портрети лідерів КНДР

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі