Київенерго залишить у серпні без гарячої води жителів Подолу, Куренівки та Біличів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Планові відключення в серпні пройдуть на Подолі та Куренівці. Жителі Біличів залишаться без гарячої води протягом трьох тижнів, замість двох.

Протягом серпня 2012 ПАТ «Київенерго» проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж у частині Подільського, Оболонського та Святошинського районів.

Як повідомляє прес-служба «Київенерго», з 8 по 22 серпня пройдуть випробування мереж, які обслуговують житлові масиви Куренівка, Поділ, Петрівка та Рибальський півострів, а з 8 по 28 серпня (з урахуванням терміну ремонтних робіт на станції теплопостачання "Біличі") - Біличі, Новобіличі, Академмістечко. У зв'язку з цим 7 серпня з 14:00 буде тимчасово припинено гаряче водопостачання на Куренівці, Подолі, Петрівці і Рибальському півострові, а з 18:00 - в Біличах, Новобіличах і Академмістечку.

Зокрема, випробування теплових мереж будуть здійснюватися в межах:

проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдіївської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць Доброхотова, Семашка, частково Окружної дороги (Святошинський район);

вулиць Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицькій, Боричевого Току, Боричевого узвозу, вулиці Кожум'яцької, Ярославського провулку, вулиць Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, площі Фрунзе, Балтійського провулку, вулиці Валківської, Гаванського провулку, вулиць Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Петропавлівської , Садовського, Скляренка, Московського проспекту (Подільський та Оболонський райони).

У «Київенерго» також зазначили, що подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень.

Нагадаємо, з 23 квітня в Києві у зв'язку з випробуванням тепломереж почалося планове відключення гарячої води в житлових районах.

Нинішній графік випробувань сформований з урахуванням термінів проведення Євро-2012, а завершити випробування тепломереж планують у вересні. !zn

Читайте також:

Близько двох тисяч будинків в Києві залишаються без гарячої води з-задовго «Київенерго»

В Києві 8 липня гарячу воду відключать на Троєщині, Оболоні і Лісовому


Київ отримав з держбюджету 2,2 млрд грн для компенсації різниці в тарифах перед «Київенерго» Ахметова

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі