Піратська копія Windows 8 вже з'явилася в інтернеті

Поділитися
© earth-chronicles.ru
Не встигла Microsoft оголосити про завершення розробки нової операційної системи, як безліч торрент-трекерів вже пропонують завантажити піратську копію 64-розрядної Windows 8 Enterprise.

Піратська копія дистрибутива операційної системи Windows 8, про завершення розробки якої Microsoft оголосила напередодні, з'явилася на файлообмінних сайтах.

Microsoft у серпні почала розсилати галузевим партнерам фінальну версію Windows 8 RTM (release to manufacturing). Вона містить той самий програмний код, який буде представлений в релізі для кінцевих користувачів 26 жовтня. Тримісячна затримка потрібна для того, щоб партнери корпорації встигли підготувати свої продуті для роботи з новою операційною системою.

Безліч торрент-трекерів вже пропонують завантажити піратську копію 64-розрядної Windows 8 Enterprise. Доказів автентичності дистрибутива немає, але кілька техноблогів підтвердили, що мова, схоже, дійсно йде про щойно випущену RTM-версію платформи.

Представники Microsoft відмовилися коментувати можливий витік.

- Microsoft завершила роботу над фінальною версією Windows 8


Версія системи, що "витекла", має індекс N, тобто не містить у комплекті постачання програми Windows Media Player відповідно до умов антимонопольної угоди Microsoft з Європейською комісією від 2004 року.

Чергова платформа Microsoft, яка несе в собі безліч принципових новацій, офіційно стане доступна кінцевим користувачам з 26 жовтня. Апгрейд з попередніх версій системи - Windows XP, Vista і Windows 7 - обійдеться в 40 доларів.

Розробники та ІТ-спеціалісти 15 серпня отримають доступ до фінальної версії Windows 8 через підписні сервіси MSDN і TechNet, а з 1 вересня систему можна буде придбати з корпоративною схемою ліцензування Volume License.

Windows 8 повинна стати першою настільною платформою Microsoft, оптимізованою для роботи, як з традиційними персональними комп'ютерами, так і з планшетами. Її попередниця - Windows 7 - не завоювала популярності в планшетному сегменті, де домінує Apple iPad, багато в чому через непристосованість інтерфейсу для роботи із сенсорними дисплеями. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі