Рішення про видачу українцям британських віз будуть прийматися в Польщі

Поділитися
© uefa.com
В цілому процедура видачі віз не зміниться, однак покращаться стандарти прийняття рішень, а візові послуги стануть "більш гнучкими і ефективними".

З 16 липня рішення про видачу українцям британських віз приймаються в Польщі. Відповідне повідомлення міститься на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ Великобританії.

«З 16 липня 2012 року рішення щодо заявок на візи до Великобританії, подані в Україні, будуть прийматися в регіональному прикордонному центрі Великобританії у Варшаві», - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що процедура надання віз українцям у цілому не зміниться. Всі охочі отримати візи до Великобританії повинні подавати он-лайн заявку через веб-сайт //www.visa4uk.fco.gov.uk/.

У 90% випадків рішення про видачу віз прийматиметься протягом 15 днів

Після цього заявники будуть отримувати інформацію про дату подачі документів у візовий центр компанії VFS в Києві. У повідомленні також звертається увага на необхідність подачі перекладів англійською всіх українських документів. При цьому наголошується,
що з метою зменшення витрат на оформлення віз, сертифікований переклад не буде вимагатися.

«У той же час персонал прикордонного агентства Великобританії буде перевіряти переклади на їхню акуратність», - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що за пересилання документів до Варшави і назад до Києва додаткові гроші стягуватися не будуть. При цьому агентство має намір приймати рішення про видачу віз у 90% випадків протягом 15 днів.

У повідомленні також йдеться, що заявки на візи можуть подаватися навіть за три місяці до запланованої дати початку подорожі.

У міністерстві також відзначили, що рішення прийнято з метою надання більш ефективних і гнучких візових послуг і поліпшення стандартів прийняття рішень про видачу віз. !zn

Читайте також:

Україна і ЄС домовилися спростити видачу віз для деяких категорій громадян

ЄС визнав обман заради отримання шенгенських віз кримінальним злочином

Україна домовилася про скасування плати за національні візи з Польщею, Литвою та Словаччиною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі