Центрвиборчком витратить 11 млн грн на комп'ютери

Поділитися
© ZN.UA
ЦВК у цьому році витратить 11 млн грн на нові комп'ютери та програмне забезпечення. Закупити їх у Центрвиборчкомі вирішили у компаній, що мають побічне відношення до скандалу зі створення реєстру виборців в 2008 році.

Центральна виборча комісія (ЦВК) 30 липня за результатами тендерів уклала низку угод на придбання комп'ютерної техніки та ліцензій і комп'ютерних програм на суму 11,13 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги з модифікації інформаційно-аналітичної системи "Вибори народних депутатів України" та ліцензії на право використання загальносистемного програмного забезпечення для цієї системи за 7,10 млн грн. придбано у ТОВ "НВП "Медірент". Також у ТОВ "Інфосейф" придбано обладнання для функціонування системи "Вибори" на 620 тис. грн.

Як відзначають "Наші гроші", обидві вищезгадані компанії засновані за участю голови правління компанії «Атлас» Романа Коваля. Ця компанія брала участь у створенні держреєстру виборців у 2008 році. Тоді Генпрокуратура звинуватила ЦВК в незаконності дій зі створення реєстру. Однак згодом звинувачення зійшли нанівець.

ЦВК також придбала у ТОВ "РДТеХ" ліцензії на технічну підтримку СУБД ORACLE системи "Державний реєстр виборців" по 411 тис. грн, а також у ДП "Коніка Мінолта України" ліцензії на обслуговування друкувальних пристроїв вартістю 2,270 млн грн. !zn

Читайте також:

Депутатам накуплять годинників на 400 тис. гривень

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі