Нардепа Сергія Власенка знову намагалися облити зеленкою

Поділитися
© rgnews.net
Власенко виходив із райвідділу міліції, коли до нього підбіг хлопець з повітряною кулею, наповненою зеленою речовиною. Молодий чоловік кинув кулю, але не влучив у народного депутата.

Захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка знову намагалися облити рідиною, схожою на зеленку. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформоване джерело в органах міліції Харкова.

Згідно з повідомленням, 13 серпня Власенко прибув в один з райвідділів міліції у Харкові на очну ставку з дівчиною, на яку він вказував як на ту, що напала під час випадку з зеленкою під стінами ЦКЛ № 5 "Укрзалізниці". Парламентарій стверджує, що впізнав у дівчині нападницю. Дівчина, у свою чергу, все заперечує.

Коли Власенко вже виходив із райвідділу, до нього підбіг хлопець з повітряною кулею, наповненою зеленою речовиною. Молодий чоловік кинув кулю, але не влучив у народного депутата.

За словами Власенка, він побіг за хлопцем, і разом з чоловіком, який нібито є таксистом, зупинив його і доставив до райвідділу.

Зараз молода людина дає свідчення. За словами, поінформованого джерела, хлопець стверджує, що своїми діями він висловив свою громадянську позицію - неприязнь до діяльності народного депутата Власенка.

Нагадаємо, 16 липня біля ЦКЛ № 5 Харкова захисника Тимошенко облили зеленкою.

Прокуратура Дзержинського району Харкова 26 липня порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного невстановленою особою.

Власенко заявив, що нападницею є одна з активісток організації "Молоді регіони". Дівчина заперечує, що взагалі причетна до цього факту. !zn

Читайте також:

Активістка «Молодих регіонів» подасть на Власенка до суду за наклеп

Окуліст констатував у Власенко опік ока

Кернес порадив Власенку припинити обливатися зеленкою і займатися самопіаром

Захисника Тимошенко в Харкові облили зеленкою, адвокат звернеться із заявою на ім'я голови МВС (фото)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі