Син Мітта Ромні хотів побити Обаму під час теледебатів

Поділитися
© football.ua
Старший син Мітта Ромні Тег розповів, що на теледебатах так розлютився на Барака Обаму, що був готовий вдарити його. Він хотів піднятися з крісла, прорватися на сцену, де проводилися дебати, «і врізати йому», але там, за словами сина, «було багато агентів секретної служби». Його розлютив той факт, що Обама неодноразово заявляв, що Ромні на дебатах бреше.

Старший син кандидата у президенти США від республіканців Мітта Ромні, Тег, розповів, що на нещодавніх теледебатах так розлютився на Барака Обаму, що був готовий вдарити його, повідомляє телеканал Сі-Ен-Ен.

"Я хотів піднятися з крісла, прорватися на сцену, де проводилися дебати, і врізати йому", - заявив він в інтерв'ю одній з американських радіостанцій.

"Але всі ми прекрасно розуміємо, що таке зробити не можна. По-перше, там було багато агентів секретної служби, що відповідали за охорону, а по-друге, потрібно розуміти, що така особливість процесу (передвиборчих перегонів): демократи будуть робити все можливе, щоб переконати всіх в тому, що мій батько брехун, хоча насправді він зовсім не такий", - сказав син Ромні.

- Обама взяв реванш у Ромні в теледебатах (ВІДЕО)

Ромні пояснив: його розлютив той факт, що Обама неодноразово заявляв, що Ромні на дебатах бреше.

Представник передвиборчого штабу Ромні Аманда Хенненберг зазначила, що подібні висловлювання сина кандидата-республіканця не слід сприймати серйозно.

"Він жартував, бажаючи показати, наскільки непросто буває родині кандидата в ході передвиборчих перегонів", - сказала вона.

Обама в другому раунді теледебатів, на думку глядачів, виступив більш переконливо, ніж Ромні. Згідно з проведеним телеканалом опитуванням, 46% глядачів прийшли до висновку, що переміг Обама, а 39% вважають, що виграв Ромні. Решта респондентів не змогли відповісти.

На перших дебатах, що пройшли 3 жовтня, за результатами опитувань громадської думки з невеликим відривом переміг Ромні. !zn

Читайте також:

Американці присудили перемогу на дебатах Ромні

Обама взяв на себе відповідальність за загибель посла у Лівії

Ромні обігнав Обаму за популярністю після перемоги на теледебатах

Рекорд за 20 років: дебати між Обамою і Ромні подивилися 67,2 мільйона американців

Ромні розговорився, не знаючи, що його знімають на відео: половина американців - безхребетні нахлібники

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі