Кирило вручив Януковичу найвищу нагороду РПЦ

Поділитися
У Криму проходить зустріч Президента України Віктора Януковича з Патріархом Московським і всія Русі, Настоятелем Російської Православної Церкви Кирилом, повідомили у прес-службі голови держави.

У Криму проходить зустріч Президента України Віктора Януковича з Патріархом Московським і всія Русі, Настоятелем Російської Православної Церкви Кирилом, повідомили у прес-службі голови держави.

На початку зустрічі Настоятель РПЦ вручив Президентові найвищу нагороду Російської Православної Церкви - Орден РПЦ Святого рівноапостольного Князя Володимира I ступеня. Цю нагороду Віктор Янукович отримав «за увагу до праці щодо зміцнення православ'я в Україні та у зв'язку із 60-річчям від дня народження».

Патріарх Кирил зазначив, що це найвища нагорода РПЦ, якою нагороджують виключно патріархів і голів держав.

«Я радий, що у зв'язку із Вашою круглою датою - такою значною - я мав можливість у перший рік Вашого президентства у знак глибокої поваги РПЦ до Вашої праці і Вашої особи вручити Вам цю нагороду», - сказав Настоятель РПЦ.

Як повідомлялося, 23 липня літак Настоятеля Російської православної церкви приземлився в аеропорту Бельбек поблизу Севастополя, де патріарха зустрічали посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, прем'єр-міністр Криму Василь Джарти, керівник Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов і генеральний консул РФ в Сімферополі Володимир Андрєєв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі