Перший національний транслюватиме спектаклі театру Франка у прямому ефірі

Поділитися
На Першому національному телеканалі з осені стартує програма "Театральні сезони", в рамках якої кожну останню п'ятницю місяця спектаклі Національного театру імені Франка під художнім керівництвом Богдана Ступки будуть транслюватися у прямому ефірі. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.
На Першому національному телеканалі з осені стартує програма "Театральні сезони", в рамках якої кожну останню п'ятницю місяця спектаклі Національного театру імені Франка під художнім керівництвом Богдана Ступки будуть транслюватися у прямому ефірі. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.Перша програма стартує разом з відкриттям театрального сезону - 24 вересня. У цей день телеглядачі побачать виставу "Украдене щастя". За дійством на сцені і за лаштунками спостерігатимуть 10 камер. Окрім власне вистав, можна буде побачити, як актори репетирують, гримуються, переодягаються у костюми - усе це також в прямому ефірі. Автори програми сподіваються на розуміння акторів, коли за ними один раз на місяць буде стежити камера, оскільки завдяки проекту до мистецтва зможуть доторкнутися не тільки ті, хто прийшов у цей вечір до театру, але й глядачі біля телеекранів. За словами ведучої програми "Театральні сезони" Світлани Леонтьєвої, завдання проекту - дати можливість відчути цю атмосферу людям, що живуть у такій місцевості або в таких умовах, які не дають змоги піти до театру. "Буде дуже цікаво і незвично відчувати, розуміти, що ти зараз граєш не для тисячі глядачів, які присутні в залі, а що ця аудиторія мільйонна, у цей момент люди дивляться на сцену і бачать твою гру", - вважає актор театру імені Франка Анатолій Гнатюк.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі