У книжковому форумі у Львові візьмуть участь близько 600 українських видавництв

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
У 17-й Міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Форум видавців у Львові», яка пройде у вересні, візьмуть участь близько 600 українських видавництв, а також 250 вітчизняних і зарубіжних авторів, зокрема Юрій Андрухович, Марія Матіос, Оксана Забужко, Люко Дашвар, Адам Міхнік, Терезія Мора.
У 17-й Міжнародній книжковій виставці-ярмарку «Форум видавців у Львові», яка пройде у вересні, візьмуть участь близько 600 українських видавництв, а також 250 вітчизняних і зарубіжних авторів, зокрема Юрій Андрухович, Марія Матіос, Оксана Забужко, Люко Дашвар, Адам Міхнік, Терезія Мора.Окрім того, як стало відомо «ДТ», спеціальним гостем заходу має стати віце-президент, член ради директорів Mercer Managment Consulting, Inc Адріан Сливоцький, один з 50 найвпливовіших експертів менеджменту у світі. Львівський форум, президентом якого є Олександр Коваль, пройде з 15 по 19 вересня. Крім виставкової частини, де представлені різні видавництва, передбачається і багато інших яскравих заходів. У загальній складності їх близько 300 - усього за п'ять днів. Зокрема, буде названа найкраща книга «Форуму видавців», а також пройде міжнародний літературний фестиваль, в якому візьмуть участь автори з України та ще 19 країн. Детальніше читайте у статті Леся Іллєнка «Андруховича і Забужко очікують на Форумі видавців» у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі