Тренер збірної Франції повернув до команди покараних учасників Чемпіонату світу в ПАР

Поділитися
© World Economic Forum
Головний тренер збірної Франції з футболу Лоран Блан повернув до команди учасників Чемпіонату світу в ПАР, які були демонстративно покарані за невдалий виступ на Мундіалі. Про це у четвер, 26 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.
Головний тренер збірної Франції з футболу Лоран Блан повернув до команди учасників Чемпіонату світу в ПАР, які були демонстративно покарані за невдалий виступ на Мундіалі. Про це у четвер, 26 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.Блан викликав дев'ять футболістів, які брали участь у Мундіалі, для підготовки до перших матчів відбіркового турніру Євро-2012 проти збірних Білорусі, а також Боснії і Герцеговини. Вони відбудуться 3 і 7 вересня відповідно. Виступ збірної Франції в ПАР закінчився повним провалом. Команда не виграла жодного матчу на стадії групового турніру і зайняла останнє місце в квартеті. При цьому у ході Мундіалю національна збірна потерпала від скандалів. Спочатку після сварки з тренером Раймоном Доменеком з команди був відрахований форвард Ніколя Анелька. Потім інші гравці відмовилися тренуватися на знак протесту проти такого рішення. У результаті новий тренер національної команди Лоран Блан у своєму дебютному матчі на цій посаді з Норвегією не задіяв жодного з футболістів, які потрапили в заявку національної команди на ЧС-2010. Минулого тижня Федерація футболу Франції (ФФФ) завершила розгляд скандалу на чемпіонаті світу і дискваліфікувала на різні терміни Ніколя Анелька, Патріса Евра, Франка Рібері і Жеремі Туланана. Жоден з покараних футболістів виклику на матчі з Білоруссю, а також Боснією і Герцеговиною не отримав. У відбірковому турнірі Євро-2012 збірна Франції виступить в групі D. Окрім білорусів і боснійців її суперниками будуть команди Румунії, Албанії та Люксембургу.Склад збірної Франції на матчі з Білоруссю, Боснією і Герцеговиною:воротарі: Уго Льоріс («Ліон»), Стів Манданда («Марсель»), Седрік Карассо («Бордо»);захисники: Бакарі Санья, Гаель Кліші (обидва - «Арсенал», Англія), Аділь Рамі («Лілль»), Філіп Мексес («Рома», Італія), Мамду Сахо («ПСЖ»), Бенуа Тремуліна («Бордо»);півзахисники: Абу Діабі («Арсенал», Англія), Алу Діарра («Бордо»), Лассана Діарра («Реал», Іспанія), Янн Мвіла («Ренн»), Флоран Малуда («Челсі», Англія), Жеремі Менез («Рома», Італія), Матьє Мальбуена («Марсель»);нападаючі: Кевін Гамейро («Лорьян»), Гійом Оаро («ПСЖ»), Карім Бензема («Реал», Іспанія), Луа Ремі («Марсель»), Луї Саа («Евертон», Англія).

За матеріалами Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі