Могильов: Cadillac допоможе нам в оперативній роботі

Поділитися
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що Cadillac, подарований МВС, допоможе міліціонерам в оперативній роботі. Про це він заявив в інтерв'ю "Фокусу".
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що Cadillac, подарований МВС, допоможе міліціонерам в оперативній роботі. Про це він заявив в інтерв'ю "Фокусу".«Для окремих функцій нам потрібні різні машини, у тому числі і Кадилаки, і Мерседеси. І костюми від Бріоні теж необхідні", - додав він. При цьому Могильов навів приклади ситуацій, в яких співробітникам МВС може стати у нагоді дорогий автомобіль. "Ось, наприклад, наші співробітники документують крутий нічний клуб. Їм треба туди під'їхати, завоювати довіру. Їм туди на Ланосі під'їжджати? Або, може, на Ланосі можна наздогнати Ауді 8 із двигуном під 6 літрів? А у нас були випадки, коли об'єкти просто тиснули на педаль газу і спокійно відривалися від нашого стеження". При цьому глава МВС підкреслив, що вкрай погане бюджетне фінансування призводить до того, що міліціонерам доводиться приймати безліч подарунків. "МВС фінансується на 42% від потреби. Тому допомоги міліція приймає дуже багато. У нас практично немає грошей на бензин, на радіостанції, на інше обладнання. У той же час, ми часто рятуємо життя людей", - сказав міністр. На питання, чи буде він особисто їздити на новому автомобілі Cadillac, Могильов відповів: "Якщо, наприклад, мені треба буде зустріти в аеропорту колегу з іншої країни, то поїду. Але переміщатися регулярно по Києву на ньому просто незручно. Він здоровий, як сарай. Навіть Lexus (Могильов їздить на седані цієї марки) для міста великий. Так що, якщо хочете, щоб міліція не приймала подарунки - дайте нам повний бюджет". Раніше НУНСівець Геннадій Москаль заявляв, що Могильов переміщався на автомобілі Cadillac по Криму під час відпустки. При цьому міліція перекривала рух у районі держдачі МВС "Бекетово".

За матеріалами "Фокусу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі