Сергій Стаховський через травму припинив участь у US Open

Поділитися
Найсильніший український тенісист - Сергій Стаховський - у неділю, 5 вересня, припинив участь у US Open. Корти Відкритого чемпіонату США він облишив через травму ноги.
Найсильніший український тенісист - Сергій Стаховський - у неділю, 5 вересня, припинив участь у US Open. Корти Відкритого чемпіонату США він облишив через травму ноги.У матчі третього раунду українець зустрічався з 23 ракеткою турніру іспанцем Фелісіано Лопесом. Сергій Стаховський зміг утримувати рівновагу у матчі до сьомого гейму першої партії. Програвши перший сет 3:6, українець програв поспіль перші три гейми другій партії, після чого викликав лікаря на корт. Поступившись у ще одному геймі, він відмовився від продовження боротьби. «Я, звичайно, міг би ось так само, що називається, дошкандибати до кінця матчу, але це не мало б ніякого сенсу. Навіть на початку матчу, у перших геймах, вже був біль у великому пальці правої ноги, в якому почалося запалення, а потім він почав просто боліти і нормально бігати я вже не міг. Реальних шансів на перемогу я не бачив», - зізнався після поєдинку Сергій Стаховський. Він сказав, що фактично не міг пересуватися по корту. «Різкі рухи відразу викликали біль. Зараз у мене буде три тижні на відновлення, сподіваюся до турнірів в Азії добре підготуватися і відіграти практично сім тижнів поспіль. Сезон виходить ще довгий, але це буде мій улюблений зал. Сподіваюся добре зіграти», - зазначив Стаховський. Українець до цього вдало виступав на US Open. У першому турі він обіграв австралійця Петера Лучака (6:7 (8), 7:5, 6:4, 6:2), а в другому - американця Райана Харрісона (6:3, 5:7, 3:6, 6 : 3, 7:6 (6)).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі