Через борги перед українським футболістом чемпіону Росії заборонили реєструвати нових гравців

Поділитися
© Євгеній Суслов, yfrog.com
Чинному чемпіону Росії з футболу казанському «Рубіну» заборонили реєструвати нових гравців через борги перед українським гравцем Сергієм Ребровим, який виступав за цей клуб у 2008-2009 роках.
Чинному чемпіону Росії з футболу казанському «Рубіну» заборонили реєструвати нових гравців через борги перед українським гравцем Сергієм Ребровим, який виступав за цей клуб у 2008-2009 роках.Таке рішення ухвалила палата із вирішення суперечок комітету Російського футбольного союзу (РФС) щодо статусу гравців, повідомила у четвер, 9 вересня, його прес-служба. При цьому сума, яку «Рубін» досі винен Сергію Реброву, не вказується. На сайті РФС наголошується, що заборона на реєстрацію новачків буде діяти до погашення боргу перед українським футболістом. Сергій Ребров перейшов до «Рубіну» у березні 2008 року із київського «Динамо». За російський клуб у чемпіонаті РФ український форвард провів 31 матч і забив сім голів, зробивши відчутний внесок у чемпіонство цієї команди. «Рубін» Сергій Ребров покинув влітку 2009 року, відразу після чого оголосив про завершення кар'єри футболіста. Зараз він працює тренером у системі київського «Динамо». Варто відзначити, що про заборгованість «Рубіна» перед Сергієм Ребровим стало відомо лише тепер, із оприлюдненого 9 вересня прес-релізу РФС.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі