НТВ+ повторить перерваний фільм про Лужкова

Поділитися
Заступник гендиректора телекомпанії НТВ+ Олексій Куколевський заявив, що фільм про Юрія Лужкова «Справа в кепці», трансляцію якого перервали з технічних причинах, буде показано ще раз в ніч на 11 вересня, в 00:40 за московським часом.
Заступник гендиректора телекомпанії НТВ+ Олексій Куколевський заявив, що фільм про Юрія Лужкова «Справа в кепці», трансляцію якого перервали з технічних причинах, буде показано ще раз в ніч на 11 вересня, в 00:40 за московським часом.Куколевський підтвердив, що перерва в  фільму, що мав транслюватися телекомпанією увечері в п'ятницю, 10 вересня, була викликав технічним збоєм. «Я з'ясував, що сталося. На жаль, іноді таке буває - це ні чиє-небудь умисне втручання, а технічний збій», - підкреслив співробітник телекомпанії. Генеральний директор НТВ Дмитро Самохін також повідомив, що трансляція була перервана з технічних причин, а те, що це сталося під час показу фільму з критикою на адресу московського мера, є збігом. Фільм Справа в кепці транслювався у рамках програми НП. Розслідування, присвячене скандалам навколо імені Лужкова і його дружини, підприємниці Олени Батуріної. Програма створена тим же колективом, що і трьохсерійний фільм «Хресний батечко», що містить жорстку критику білоруського лідера Олександра Лукашенка. Серія про Лужкова є перерахуванням і описом численних скандалів, пов'язаних з ім'ям московського мера. Фільм вже доступний для перегляду в інтернеті. За матеріалами: LENTA.RU «Би-бі-сі»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі