Леся Гонгадзе: Генпрокуратура замітає сліди

Поділитися
Заява Генпрокуратури про те, що екс-глава МВС Юрій Кравченко є замовником вбивства Георгія Гонгадзе - це спроба відомства виправдатися за бездіяльність, вважає мати Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе.
Заява Генпрокуратури про те, що екс-глава МВС Юрій Кравченко є замовником вбивства Георгія Гонгадзе - це спроба відомства виправдатися за бездіяльність, вважає мати Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе.В інтерв'ю у вівторок Гонгадзе повідомила, що ані вона, ані її адвокат не одержували ніяких документів про те, що вони можуть приступити до вивчення матеріалів справи. "Те, що вони (Генеральна прокуратура України - ред.) все хочуть списати на покійного - це звичайна справа, Бог їм суддя. Те, що вони роблять - це спроба замести сліди бездіяльності", - сказала мати загиблого журналіста. Вона повідомила, що не збирається ходити на судові засідання. "Я попросила адвоката, щоб ніяких документів не підписував. Хоче ходити на суд - хай ходить", - сказала вона. Гонгадзе також нагадала, що на її думку, знайдений череп не має відношення до її сина. В той же час адвокат Лесі Гонгадзе Валентина Теличенко в інтерв’ю українській службі Бі-Бі-Сі заявила: Те, що Кравченка назвали замовником, означає, що замовників не назвали. По-перше, ніяких особистих мотивів, щоб убивати журналіста Гонгадзе, у Кравченка я не бачу. Мусіли би бути якісь інші мотиви. Їх треба теж відслідкувати і доводити. З іншого боку, є ще купа логічних ланцюжків, які для мене поки що залишаються розірваними». Нагадаємо, що прес-служба Генпрокуратури України повідомила, що досудове слідство у кримінальній справі за звинуваченням Олексія Пукача у скоєнні вбивства журналіста Георгія Гонгадзе завершується, замовником вбивства вважається колишній міністр внутрішніх справ Юрій Кравченко.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі