Росія і Казахстан покликали Україну до ЄврАзЕС

Поділитися
Росія і Казахстан пропонують Україні вступити до створеного ними антикризового фонду ЄврАзЕС. Про це у п'ятницю, 1 жовтня, в Ялті повідомив міністр фінансів Росії - віце-прем'єр-міністр Олексій Кудрін.
Росія і Казахстан пропонують Україні вступити до створеного ними антикризового фонду ЄврАзЕС. Про це у п'ятницю, 1 жовтня, в Ялті повідомив міністр фінансів Росії - віце-прем'єр-міністр Олексій Кудрін.«Наш президент і президент Казахстану, ініціатори створення фонду, пропонують Україні вступити до нього», - сказав Олексій Кудрін. За його словами, якщо Україна ухвалить таке рішення, то вона зможе отримувати підтримку з цього фонду. Глава Мінфіну Росії також повідомив, що зараз у цьому фонді 8 млрд. 100 млн. доларів. Нагадаємо, Євразійське економічне співтовариство, створене у 2000 році, - міжнародна економічна організація, мета якої полягає у формуванні загальних зовнішніх митних кордонів держав-учасників, створенні єдиної зовнішньоекономічної політики, тарифів, цін та інших складових функціонування спільного ринку. Членами ЄврАзЕС є Білорусь, Казахстан, Киргизія, Росія і Таджикистан. Із 1 січня 2010 року в рамках ЄврАзЕС діє Митний союз Росії, Білорусі та Казахстану. Статус спостерігача при ЄврАзЕС наданий Молдові, Україні, Вірменії і Євразійському банку розвитку.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі