Ахметов об'єднує свої медіа-активи

Поділитися
СКМ, найбільший холдинг Україні, який контролюється Рінатом Ахметовим, вирішив створити на базі телеканалу "Україна" медіа-групу ТОВ "Медіа Група України", до якої увійдуть всі медіа-активи бізнесмена, як вже існуючі, так і ті, які незабаром планується запустити.
СКМ, найбільший холдинг Україні, який контролюється Рінатом Ахметовим, вирішив створити на базі телеканалу "Україна" медіа-групу ТОВ "Медіа Група України", до якої увійдуть всі медіа-активи бізнесмена, як вже існуючі, так і ті, які незабаром планується запустити.Згідно з інформацією прес-служби СКМ, на даний момент до складу групи входять: загальнонаціональний телеканал «Україна», спортивний канал «Футбол», регіональний канал «Донбас», ТОВ «Медіапартнерство» (сейлз-хаус, що володіє ексклюзивними правами на продаж рекламного часу телеканалів , які входять до медіа-групи), інтернет-холдинг Digital Ventures (портал tochka.net). Окрім того, у 2010 році планується запустити спортивний канал «Футбол+» і кіноканал, а також новинний канал і власний продакшн-хаус у 2011 році. Згодом всі телевізійні та інтернет-проекти групи СКМ будуть реалізовуватися саме в рамках медіа-групи. У рамках формування медіа-групи Компанія СКМ передала ТОВ «Медіа група України» право власності на 99,999% акцій ЗАТ «ТРК «Україна» (телеканал «Україна»). «За останні три роки телевізійний бізнес СКМ здійснив якісний ривок: «Україна» з регіонального каналу покращилась до сильного національного гравця, стала «другою кнопкою» країни, окрім того, була запущена ціла низка каналів. Це все свідчить про те, що його роль у Групі СКМ зростає, - сказала Катерина Лапшина, Директор з розвитку медійного бізнесу Компанії СКМ. - Для забезпечення його подальшого зростання і зміцнення лідерських позицій ми повинні максимально ефективно використовувати існуючі людські та інфраструктурні ресурси наших каналів та Інтернет-проектів, працювати над підвищенням конкурентоспроможності цього бізнесу, витягувати всі можливі синергії. Саме для цього було прийнято принципове рішення про створення медіа-групи». За результатами липня телеканал "Україна" займав четверте місце за переглядами, згідно з даними панелі GFK Ukraine. Рейтинг каналу склав 1,05%, частка аудиторії - 9,13%. СКМ, найбільша холдингова компанія України, володіє і управляє активами у гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості. До групи СКМ входять компанії Метінвест Холдинг, ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, Сьогодні Мультимедіа, ТРК Україна, ЕСТА Холдинг, Український Рітейл тощо. 100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі