Panasonic створив гібрид телефону й фотоапарата

Поділитися
© naviny.by
Компанія Panasonic презентувала перший мобільний телефон, схрещений з фотоапаратом. Новинка вийшла під маркою Lumix, яку компанія використовує для виробництва однойменних фотоапаратів. Винахід показали на виставці Ceatec, що проходить у Токіо. Про це у вівторок, 5 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
Компанія Panasonic презентувала перший мобільний телефон, схрещений з фотоапаратом. Новинка вийшла під маркою Lumix, яку компанія використовує для виробництва однойменних фотоапаратів. Винахід показали на виставці Ceatec, що проходить у Токіо. Про це у вівторок, 5 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Телефон Lumix має вбудовану 13,2-мегапіксельну камеру з технологією Mobile VenusEngine. При цьому в телефоні буде застосовано ширококутну лінзу діаметром 27 міліметрів. Однак, не зважаючи на вражаючий розмір лінзи, апарат буде позбавлений оптичного «зуму». Раніше Panasonic відкрив завісу таємничості над телефоном Lumix. Було повідомлено, що цю модель буде оснащено 3,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 854 на 480 пікселів. При цьому апарат створять у вигляді слайдера з висувною клавіатурою. Його товщина становитиме близько 18 міліметрів при вазі в 146 грамів. Також апарат буде підтримувати роботу в бездротових мережах Wi-Fi. Його оснастять слотом для карт пам'яті micro-SD, однак обсяг вбудованої пам'яті апарата не відомий. Телефон Lumix пропнуватимуть у чотирьох кольорах. При цьому він буде доступний тільки в Японії в мережі оператора NTT Docomo. Вартість телефону, а також плани його виведення на ринки інших країн поки не повідомляють.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі