Україна завоювала третє місце на Чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор

Поділитися
© sovet.travel
На десятому Чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор World Cyber Games, що проходив у Лос-Анджелесі, українські геймери посіли третє місце, завоювавши одну золоту медаль. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву прес-служби Світового партнера WCG - компанії Samsung Electronics.

На десятому Чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор World Cyber Games, що проходив у Лос-Анджелесі, українські геймери посіли третє місце, завоювавши одну золоту медаль. Про це в середу, 6 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву прес-служби Світового партнера WCG - компанії Samsung Electronics. Кращими в світі стали гравці з Південної Кореї, які завоювали 3 золоті, 2 срібні й 3 бронзові медалі. Друге місце поділили команди Бразилії, Великобританії та Німеччини. У них в активі по одній золотій і срібній медалі. Трійку лідерів загального заліку закрили Україна, Австралія, Швеція й США, отримавши по одній золотій медалі. Ювілейний Гранд-фінал WCG підтвердив свою репутацію одного з наймасштабніших і видовищних подій у світі кіберспорту. 32 тис. глядачів відвідали ігри в Convention Center, а десятки мільйонів спостерігали за турніром у прямому ефірі за допомогою веб-трансляцій. Крім того, у восьми країнах, серед яких Росія, Німеччина і Китай, Гранд-фінал транслювали по телебаченню. Турнір також відвідали 400 представників ЗМІ. Вони спостерігали за змаганням 450 гравців з 58 країн світу, які боролися за призовий фонд розміром 250 тис. дол. та інші нагороди. World Cyber Games - найпопулярніший і найпрестижніший у світі Чемпіонат з комп'ютерних ігор і культурний фестиваль, покликаний просувати ідею гармонійного співіснування людей усього світу. Перший турнір WCG відбувся в 2001 році.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі