Apple приступила до розробки п'ятого покоління iPhone

Поділитися
Компанія Apple приступила до розробки п'ятого покоління своїх смартфонів iPhone. Про це у четвер, 7 жовтня повідомляє газета Уолл-стріт джорнал із посиланням на анонімне джерело у корпорації.

Компанія Apple приступила до розробки п'ятого покоління своїх смартфонів iPhone. Про це у четвер, 7 жовтня повідомляє газета Уолл-стріт джорнал із посиланням на анонімне джерело у корпорації.

За даними джерела, на відміну від попередників смартфон нового покоління змінить дизайн. Жодних інших деталей видання не наводить.

Нагадаємо, iPhone четвертого покоління надійшов у продаж 24 червня 2010 одночасно у Великій Британії, Німеччині, Франції та Японії.

У всіх цих країнах за ним вишиковувалися черги у день відкриття продажів. Обсяг проданих смартфонів за перші три дні склав 1,7 мільйона гаджетів.

Передбачалося, що новинка з'явиться у двох кольорах - чорному і білому. Однак білий iPhone досі не викладений на прилавок, оскільки його виробництво виявилося складнішим, ніж передбачалося, пояснила раніше компанія.

Однак, після появи на прилавках 24 червня нової моделі телефону iPhone з'ясувалося, що пристрій різко втрачає сигнал, якщо його лівий нижній кут торкається руки.

У свою чергу глава компанії Apple Стів Джобс пообіцяв усім покупцям iPhone 4 безкоштовний чохол, який вирішує проблему з можливим обриванням зв'язку. Аксесуар отримають всі, хто купить смартфон до 30 вересня, а тим, хто вже придбав фірмовий чохол-бампер самостійно, повернуть гроші.

За матеріалами Корреспондент

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі