Moody's підвищив прогноз рейтингів 14 українських банків до "стабільного"

Поділитися
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service покращило прогноз рейтингів 14 українських банків з "негативного" на "стабільний".
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service покращило прогноз рейтингів 14 українських банків з "негативного" на "стабільний".Згідно з повідомленням Moody's у вівторок, покращені прогнози рейтингів КВП Креді Агріколь, ОТП Банку, Приватбанку, Укрексімбанку, УкрСіббанку, Райффайзен Банку Аваль, Дочірнього банку Сбербанку Росії, Першого українського міжнародного банку, банку "Форум", банку "Південний", Ощадбанку, Донгорбанку, Промінвестбанку та Укргазбанку. Окрім того, Moody's покращило свою оцінку VAB Банку, що входить до групи великих, зі "стабільного" до "позитивного". Зокрема, агентство змінило зі "стабільного" до "позитивного" прогноз довгострокового рейтингу VAB Банку "Caa1" за депозитами в іноземній і національній валюті, а також рейтингу фінансової стійкості "E". Рейтинг банку підвищений за національною шкалою з рівня "Ba2.ua" до рівня "Ba1.ua". Нагадаємо, покращенню прогнозу рейтингів корпоративних емітентів передувало поліпшення агентством прогнозу суверенного рейтингу України "В2" з "негативного" на "стабільний".Сьогодні раніше агентство також відкликало всі рейтинги "Сведбанку" (Київ), української "дочки" шведського Swedbank. Окрім того, 30 вересня, стало відомо, що міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service відкликало рейтинги Укрпромбанку, який знаходиться в процесі ліквідації. Також були відкликані рейтинги "Надра Банку".
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі