Apple побила власний рекорд

Поділитися
Компанія Apple побила власний рекорд щодо прибутку і виторгу. Підсумком четвертого кварталу 2010 фінансового року став чистий прибуток компанії у розмірі 4,3 мільярдів доларів. В такий же період минулого року прибуток був майже на два мільярди менше. Про це в понеділок, 18 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на офіційну заяву представників Apple.
Компанія Apple побила власний рекорд щодо прибутку і виторгу. Підсумком четвертого кварталу 2010 фінансового року став чистий прибуток компанії у розмірі 4,3 мільярдів доларів. У такий же період минулого року прибуток був майже на два мільярди меншим. Про це в понеділок, 18 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на офіційну заяву представників Apple. Рекорд поставлено і за сумою виторгу - 20 мільярдів доларів. Опублікований фінансовий звіт показує, що компанія зуміла продати 14,1 мільйони телефонів iPhone, що на 91 відсоток більше, ніж минулого року й 4,19 мільйонів планшетів iPad. Також фінансові результати пояснюють продажами різних моделей комп'ютерів Mac - усього їх було продано 3,89 мільйонів, що на 27 відсотків більше, ніж минулого року. Єдиним продуктом компанії, продажі якого знизилися, стало сімейство плеєрів iPod. Глава Apple Стів Джобс зазначив, що його компанії вдалося обігнати за продажами виробника смартфонів Blackberry компанію RIM. Також Джобс заявив, що в Apple «є ще в запасі кілька сюрпризів до кінця цього року».

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі