Водій «швидкої» з кортежу Януковича отримав умовний термін

Поділитися
© Gazeta.ua
Водій швидкої з кортежу Віктора Януковича, яка протаранила таксі, отримав 5 років позбавлення волі, але звільнений від основного покарання з випробувальним терміном 3 роки. Таке рішення винесла суддя Дарницького району міста Києва Тамара Трусова в середу, 20 жовтня.
Водій швидкої з кортежу Віктора Януковича, яка протаранила таксі, отримав 5 років позбавлення волі, але звільнений від основного покарання з випробувальним терміном 3 роки. Таке рішення винесла суддя Дарницького району міста Києва Тамара Трусова в середу, 20 жовтня.За її словами, водій Микола Демиденко, якого звинуватили у смерті таксиста в ДТП за участю швидкої, був засуджений за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу. Згідно з цією статтею, він був засуджений до позбавлення волі на максимальний термін, але його звільнили від відбування основного покарання. Окрім того, Демиденко позбавлений права керування транспортними засобами строком на 3 роки. Якщо в найближчі 3 роки Демиденко не скоїть жодного злочину, його покарання може бути знято. На заключному судовому засіданні дружина загиблого таксиста наполягала на тому, щоб Демиденко не був засуджений до тюремного ув'язнення. Окрім того, Дарницький райсуд направив постанову у ДАІ та поінформував про порушення з боку їхніх співробітників у випадку ДТП зі швидкою з кортежу президента в квітні. Нагадаємо, 21 квітня на Харківському шосе при виїзді на Бориспільську трасу карета швидкої допомоги з кортежу Президента України Віктора Януковича врізалася в таксі. У результаті ДТП загинув таксист, двоє пасажирів - подружжя Дмитра Ярмолович і Вікторія Єсауленко - були доставлені до лікарні швидкої допомоги з важкими травмами. У середині червня Генпрокуратура назвала винним 61-річного водія карети «швидкої» Миколу Демиденка. Він, під час першого засідання суду, сам визнав свою провину. Дружині загиблого таксиста люди Януковича майже повністю погасили кредит за квартиру.

За матеріалами Українська правдаТСН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі