У Києві відкрили ще чотири станції швидкісного трамвая

Поділитися
Станом на 27 жовтня вже 11 зупинок швидкісного трамвая готові приймати пасажирів. Про це повідомили у КП «Київпастранс».
Станом на 27 жовтня вже 11 зупинок швидкісного трамвая готові приймати пасажирів. Про це повідомили у КП «Київпастранс».Зокрема, із 23 жовтня трамвай зупиняється на станції «Індустріальна», а з сьогоднішнього дня - ще на чотирьох станціях: «Бульвар Лепсе», «Героїв Севастополя», «Гарматна» (Національний авіаційний університет) та «Польова». За інформацією прес-служби КМДА, на зазначених станціях вже повністю завершені платформи і виконані косметичні ремонти підземних пішохідних переходів. Таким чином, на сьогодні швидкісний трамвай курсує за маршрутом: «Кільцева дорога» - «Ромена Роллана» - «Гната Юри» - «Сім'ї Сосніних» - «Івана Лепсе» - «Героїв Севастополя» - «Гарматна» (НАУ) - «Індустріальна» - «Польова» - «Політехнічна» - «Старовокзальна». Нагадаємо, рух швидкісного трамвая було відновлено 16 жовтня. На урочистому відкритті першої черги були присутні прем'єр-міністр України Микола Азаров і перший заступник київського мера Олександр Попов.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі